Flyselskap Oneworld

British Airways feirer 70 år med flyvninger til Chicago

Club Suite flyvninger til Chicago
Foto: British Airways

Den 25. april 2024 markerer en spesiell milepæl for British Airways, ettersom de feirer 70 år med flyvninger til Chicago. I forbindelse med denne anledningen styrker flyselskapet sin forpliktelse til byen med en rekke forbedringer for sine passasjerer, inkludert en tredje daglig non-stop rute fra Chicago til London Heathrow.

Fra i dag vil passasjerer som reiser fra Chicago med British Airways oppleve en ny terminalendring. Selskapets avganger har flyttet fra Terminal 5 til Terminal 3 ved Chicago O’Hare International Airport. Dette trekket gir reisende tilgang til forbedrede fasiliteter og en mer sømløs opplevelse, spesielt for de som er kvalifiserte til å benytte premium loungene som American Airlines Flagship® Lounge og Admirals Club® loungene. Ankomster vil fortsatt bli håndtert i Terminal 5.

Den nye daglige ruten denne sommeren til London er et tegn på British Airways’ forpliktelse til å forbedre sitt tilbud og tilgjengelighet for Chicago-baserte reisende. “Etter å ha fløyet til Chicago i 70 år ser vi stadig etter måter å forbedre tilbudet vårt,” sa Neil Chernoff, British Airways’ sjef for planlegging og strategi. “Introduksjonen av vår tredje daglige rute til London, og flytting av våre avganger til Terminal 3 sammen med våre partnere i Atlantic Joint Business, understreker vår forpliktelse til å tilby uovertruffen service og bekvemmelighet til våre verdsatte kunder i Chicago.”

IMG 7872
Foto: British Airways.

Flyvninger til Chicago & 40 års jubileum

British Airways markerer også det bemerkelsesverdige 40-årsjubileet for deres regionale flyplasssjef i Chicago, Maureen McLafferty.

Hvilken spennende måte å markere vårt 70. års jubileum med flyvninger til Chicago, og mitt fjerde tiår i arbeid hos British Airways, med tillegg av en tredje daglig flyvning og en flytting til dette nye hjemmet på O’Hare International Airport. Vi gleder oss til at kundene våre skal oppleve fordelene med denne nye terminalen og bekvemmeligheten av vår samlokalisering med American Airlines.

Alle flyvninger fra British Airways, Iberia og Aer Lingus vil nå avgå fra Terminal 3 ved Chicago O’Hare International Airport. Dette flyttet bringer også British Airways nærmere deres oneworld-partnere. Dette inkluderer American Airlines, Iberia og Japan Airlines, som allerede er basert ved Terminal 3.

British Airways har vært en integrert del av Chicagos luftfartslandskap siden 1954. Og tilbyr enestående service på sine ruter til og fra London Heathrow Airport. Denne sommeren opererer flyselskapet tre non-stop flyvninger daglig fra Chicago til London, med sine toppmoderne Boeing 777 og 787 fly.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.