Flyplass Sky Team

Brann herjer SkyTeam lounge ved flyplassen i Istanbul

Brann herjer
Foto: Trip Advisor

En dramatisk brann har herjet SkyTeam-loungen på Istanbul Lufthavn, noe som førte til omfattende skader både innvendig og utvendig. Loungen vil være stengt på ubestemt tid mens reparasjonsarbeidene pågår.

Den mystiske brannen brøt ut i SkyTeam-loungen, en populær hvilestue for reisende som flyr med medlemsflyselskapene i alliansen. Videoopptak fra stedet viser flammer som slår ut fra loungens vakre fasade, mens brannmenn og flyplasspersonell observerer hendelsen. Til tross for det dramatiske scenarioet, virket situasjonen kontrollert, og brannen ble tillatt å brenne ut.

Istanbul Lufthavn har et dedikert brannmannskap som fokuserer på passasjerterminalen. Ifølge HavaSosyalMedya, en lokal nyhetskanal, samarbeidet disse brannmannskapene med mannskaper på apronen for å slukke brannen til slutt. Denne samarbeidsinnsatsen var avgjørende for å håndtere brannen effektivt.

https://www.instagram.com/havasosyalmedya/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bac418f2-4eea-4b93-bc07-9a7d41b33358

Brann herjer – hva skjer nå ?

SkyTeam har bekreftet at loungen er “midlertidig stengt” mens nødvendige reparasjoner utføres. Skaden er beskrevet som både omfattende og total, noe som indikerer at det ikke vil være en rask åpning av loungen. SkyTeam ser frem til å ønske kundene velkommen tilbake så snart som mulig, men ingen konkret tidsramme er satt.

I mellomtiden har SkyTeam gjort avtaler for at berettigede kunder som reiser i premiumkabiner fra Istanbul kan få tilgang til IGA Lounge mens SkyTeam-loungen gjennomgår gjenoppbygging. Dette er et viktig skritt for å opprettholde kvalitetsservice og tilbud til sine kunder under ombyggingsperioden.

Brannen i SkyTeam-loungen på Istanbul Lufthavn er en alvorlig hendelse som vil påvirke mange reisende. Selv om det er trist å se slike skader på en så viktig infrastruktur, viser den raske responsen og alternative ordninger hvor godt forberedt SkyTeam og lufthavnspersonellet er på å håndtere uforutsette hendelser. Reisende kan se frem til at en ny og forbedret lounge åpner dørene i fremtiden.

Istanbul Lufthavn og SkyTeam arbeider nå iherdig for å gjenopprette loungen til sin tidligere standard, og forplikter seg til å holde kundene informert om fremgangen. For nå tilbyr IGA Lounge en midlertidig havn for berørte passasjerer, som garantert vil sette pris på denne løsningen under de ekstraordinære omstendighetene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.