Flyselskap Sky Team

KLM Crown Lounges: Nytt nivå av reisekomfort i Toronto og Houston

Foto: KLM.

KLM har nylig tatt sin kundeopplevelse til et nytt nivå med åpningen av to nøye renoverte Crown Lounges ved flyplassene i Toronto, Canada, og Houston, USA. Disse loungene, sammen med de på Schiphol Airport i Amsterdam, utgjør KLMs eksklusive samling av Crown Lounges. Denne omfattende fornyelsen er en del av KLMs strategi for å “drive et flott flyselskap for våre kunder og vårt personale”.

De nyoppussede KLM Crown Loungene er designet for å gi en eksepsjonelt attraktiv og komfortabel lounge-opplevelse. De kombinerer stil og funksjonalitet i en atmosfære preget av KLMs kjente gjestfrihet. Med møbler og innredning laget av bærekraftige og sirkulære materialer, viser loungene KLMs engasjement for miljøansvar. Ved inngangen møtes besøkende av beroligende KLM-blå toner og varme, naturlige farger som skaper en innbydende og avslappende atmosfære. Som en hyllest til nederlandsk kulturarv, er KLMs ikoniske Delftware-miniatyrhus også fremtredende utstilt, noe som tilfører en touch av historisk sjarm.

Inne i loungene finnes varierte sitteområder som lar gjester velge mellom private arbeidsstasjoner og mer sosiale fellesområder. Buffeten serverer et utvalg av kulinariske delikatesser tilpasset ulike tidspunkter på dagen, noe som sikrer at gjestenes behov ivaretas gjennom hele deres opphold.

Foto: KLM.

God respons fra gjestene i KLM Crown Lounges

Vi er veldig fornøyde med den positive responsen fra kunder, agenter og partnere som feiret åpningen med oss. Investering i signaturlounger på internasjonale destinasjoner er hjørnesteinen i å heve den premium kundeopplevelsen. Dette komplementerer perfekt vår forpliktelse til å investere i vår nye World Business Class og vår nylig introduserte Premium Comfort-kabin.

Marleen van de Pol, Vice President Customer Experience.

KLM har et omfattende rute nettverk til Nord-Amerika, med 81 ukentlige flyvninger til ulike byer som New York, Atlanta, Austin, Washington, Las Vegas, San Francisco og Los Angeles. Houston er et nøkkeldestinasjon med seks ukentlige flyvninger. I Canada tilbyr KLM sterke forbindelser med 36 ukentlige flyvninger til fem byer, inkludert Toronto, Calgary, Vancouver, Edmonton og Montreal. Toronto alene har 13 ukentlige flyvninger, som sikrer fremragende tilgjengelighet til KLMs tjenester.

De nyrenoverte Crown Loungene er et vitnesbyrd om KLMs urokkelige forpliktelse til å tilby eksepsjonell komfort og stil. De styrker flyselskapets posisjon som et førsteklasses selskap dedikert til å skape minneverdige reiseopplevelser for sine passasjerer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.