Flyselskap SAS EuroBonus Star Alliance

Lufthansa Business Class lounge i Paris stengt på grunn av flom

Lufthansa
Foto: Twitter.

Lufthansa har møtt en utfordrende situasjon ved sin Business Class lounge i Paris: Business Lounge på Charles-de-Gaulle flyplassen er stengt inntil videre. Dette skyldes omfattende skader forårsaket av en nylig flom i den franske hovedstaden.

I tillegg til sine lounger i Tyskland har Lufthansa flere egner lounger i Europa, inkludert i byer som London, Athen og Milano. Paris-loungen har imidlertid stått overfor unike utfordringer på grunn av flommen. Business Class Lounge er vesentlig større enn Senator Lounge, som ligger rett ved siden av og fortsatt er åpen. Senator Lounge vil derfor ikke kunne ta imot de ekstra gjestene som vanligvis bruker Business Lounge. Dette skaper en uheldig situasjon for passasjerer med Business class-billetter eller status som frequentflyers som nå ikke har tilgang til en egnet lounge i terminalen.

Screenshot fra Lufthansa

Ingen f(pr)aktiske alternativer for Business Class gjester

Det interessante her er mangelen på alternativer for passasjerer berørt av stengningen. Selv om det finnes en Star Alliance Lounge i samme terminal er ikke dette et praktisk alternativ. SAS og Lufthansa-avgangene opererer fra en satellitt-terminal med separat sikkerhetskontroll. Dette gjør det svært upraktisk for Schengen-passasjerer å benytte seg av Star Alliance-loungen.

Bilder fra Star Alliance Lounge CDG;

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Fremtiden for Lufthansa Business Class lounge i Paris ?

Det er ikke kjent hvor omfattende skadene fra flommen er, og det er derfor usikkert når Lufthansa Business Lounge kan forventes å gjenåpne. Dette har skapt en betydelig ulempe for mange passasjerer som reiser fra Paris, spesielt fordi det ikke tilbys noen alternativ lounge tilgjengelig for de berørte reisende.

Er du i Paris?

Situasjonen på Charles-de-Gaulle er fortsatt i flux, og vi håper å få mer konkret informasjon snart. Hvis noen av våre lesere befinner seg i Paris i de kommende dagene, setter vi stor pris på oppdateringer eller personlige erfaringer om hvordan denne situasjonen håndteres i terminalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.