Flyselskap

Norse Atlantic Airways valgt som flypartner av P&O Cruises

 P&O Cruises
Foto: Norse Atlantic Airways.

Norse Atlantic Airways kan i dag dele nyheten om sitt partnerskap med P&O Cruises for den kommende vinteren 2024/2025 sesongen med fly-cruise til Karibia.

Fra november 2024 til mars 2025 vil Norse Atlantic operere en ukentlig fredagsflyvning fra Manchester til Barbados. Det vil også operere lørdagsflyvninger fra London Gatwick og Manchester til Antigua/Barbados, alternerende uker.

Gjester hos P&O Cruises som flyr med Norse Atlantic Airways vil kunne velge mellom to kabinalternativer. Economy og Norse Premium, som begge tilbyr eksepsjonell komfort og service gjennom hele reisen. En innsjekket bagasje på 23 kg i Economy og 28 kg i Norse Premium Class er inkludert, samt 10 kg håndbagasje og en liten håndveske i alle kabiner.

Alle kabiner har seterygg-underholdning, med amenity kits i Norse Premium. Kundene vil også kunne nyte en gratis drikke servering før måltidet, samt med hovedmåltidet, og en gratis flaske vann.

Vi er begeistret over å samarbeide med P&O Cruises for vinteren 2024/2025 flycruise til Karibia. Dette samarbeidet gjenspeiler vårt felles engasjement for å levere eksepsjonelle reiseopplevelser til våre kunder. Våre moderne fly og ledende produkter vil gi passasjerene en minneverdig og komfortabel reise fra øyeblikket de går om bord. Vi ser frem til å ønske P&O-passasjerene velkommen gjennom hele sesongen og bidra til suksessen til deres Karibia-ferie.

Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør og grunnlegger av Norse Atlantic Airways.

P&O Cruises president Paul Ludlow fortalte.

Jeg er glad for at vi vil ha Norse Atlantic Airways som en av våre flypartnere som tilbyr flyvninger til våre Karibia-cruiseferier denne vinteren. Dette partnerskapet lar oss tilby en skreddersydd flyopplevelse som gjenspeiler de konsekvent høye standardene våre gjester forventer fra en ferie med P&O Cruises. Sammen er vi forpliktet til å tilby en sømløs og eksepsjonell reise. Vi tar våre gjester til deres drømmeferie i Karibia med den lettheten og komforten de forventer.

To klasser for P&O Cruises gjester

P&O Cruises kunder i Norse Economy-kabinen vil oppleve romslige seter, gratis måltider og et utvalg av underholdningsalternativer. Noe som sikrer en avslappende og hyggelig flyopplevelse. For de som søker et høyere nivå av komfort tilbyr Norse Premium-kabinen. Den er bransjeledendemed en setebredde på 43 tommer og en 12-tommers tilbakelent stilling, samt ekstra bekvemmeligheter som prioritert ombordstigning, forbedrede bespisningsalternativer og økt benplass. Dette gjør at reisende kan ankomme sitt reisemål føle seg uthvilt og klare til å nyte sitt cruise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.