Flyselskap Rutenytt Strawberry

Norwegian utvider med ruter fra Helsinki til Marokko og Egypt

rekordsterkt driftsresultat 19 millioner ruter fra Helsinki Norwegian
Foto: Norwegian

Flyselskapet Norwegian utvider med ruter fra Helsinki lufthavn, med planlagte flyvninger til destinasjoner i Marokko og Egypt fra oktober-desember 2024. Norwegian vil tilby ukentlige flyvninger til Marrakech, Agadir og Hurghada i den kommende vintersesongen.

Norwegian vil starte planlagte flyvninger fra Helsinki lufthavn til Marrakech og Agadir i Marokko, samt Hurghada i Egypt, mot slutten av året. Rutene til Marokko, som lanseres i oktober og desember, er gjenåpnede ruter for Norwegian. Ruten til Egypt, som starter tidlig i november, er en helt ny rute.

Vi er begeistret over Norwegians nye ruter! Passasjerene vil nå ha direktefly fra Helsinki lufthavn til det afrikanske kontinentet, noe som ytterligere forbedrer Finlands tilknytning til verden. Hos Finavia jobber vi hardt med våre partnere for å utvikle rute forbindelser. Vi tror at de nye rutene vil glede passasjerene.

Petri Vuori, Finavias SVP for Salg og Ruteutvikling.

Ruter fra Helsinki

Den historiske megabyen Marrakech er en av Marokkos mest populære turistmål. Strandstedene Agadir og Hurghada byr på fantastiske sandstrender ved henholdsvis Atlanterhavet og Rødehavet.

Destinasjon Åpningsdato Ukentlige avganger Ukedager
Agadir 29.10.2024 1 Tirsdag
Hurghada 1.11.2024 1 Fredag
Marrakech 21.12.2024 2 Onsdag & Lørdag

Utvidelse i Lappland

Norwegian utvider også sitt ruteutvalg i Lappland neste vinter ved å lansere flyvninger fra London og München til Rovaniemi lufthavn. Detaljerte flyplaner og billetter er tilgjengelige på Norwegians nettsted.

Sommerens Destinasjoner

Denne sommeren vil selskapet fly fra Helsinki lufthavn til opptil 23 populære feriedestinasjoner. Se listen over alle sommerrutene fra Finavias flyplasser her!

Norwegian fortsetter å styrke sitt tilbud og forbedrer tilknytningen fra Finland til attraktive reisemål. Med disse nye rutene vil passasjerene få flere valgmuligheter og muligheten til å utforske nye, spennende steder direkte fra Helsinki.


Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.