Flyselskap Oneworld

Finnair utvider flytilbudet til Lappland og Norge for neste vintersesong

Nordens beste flyselskap tre nye ruter punta cana Lappland Finnair
Foto: Finnair

🇫🇮 Finnair øker antall flyvninger til Rovaniemi i finske Lappland samt til Tromsø og Trondheim i Norge for vintersesongen 2024/2025.

Finnair vil ha opptil 63 ukentlige flyvninger til Rovaniemi, som er 13 flere enn forrige vinter. De ekstra flyvningene vil være konsentrert på de mest populære reisedagene, onsdag og helg. I peak-timene på lørdager vil det være flyvninger til Rovaniemi så ofte som hver halvtime.

Nye ruter og økt frekvens

I tillegg vil Finnair fly fra Rovaniemi til Tromsø i Nord-Norge seks dager per uke. Flyvningene mellom Rovaniemi og Tromsø ble først introdusert i desember 2023. Disse forbindelsene opereres som tagflyvninger: Helsinki – Rovaniemi – Tromsø og Tromsø – Rovaniemi – Helsinki. Finnair har også direkte helårsflyvninger fra Helsinki til Tromsø.

Finnair vil også øke antall flyvninger til Trondheim og vil fly til denne populære norske destinasjonen seks ganger per uke i den kommende vintersesongen.

Økende interesse for nordlige destinasjoner

Vinteren i fjor viste at interessen for våre nordlige destinasjoner fortsetter å vokse. De ekstra frekvensene tjener spesielt godt det europeiske nettverket og garanterer smidige daglige forbindelser til nord via Helsinki.

Ole Orvér, Chief Commercial Officer i Finnair.

Helårsdestinasjoner til Lappland

Luftfartsindustriens vintersesong strekker seg fra oktober til mars. Reisende kan dermed nyte Lapplands unike reiseopplevelser ikke bare om vinteren, men også sent på høsten og tidlig på våren. Finnair er det eneste flyselskapet som flyr til finske Lappland hele året.

Om Finnair

Finnair er et av verdens eldste flyselskaper, grunnlagt i 1923. Selskapet er kjent for sitt omfattende nettverk som forbinder Europa med Asia via Helsinki, samt et sterkt fokus på bærekraft og miljøvennlige løsninger. Flyselskapet har flere ganger blitt anerkjent for sin punktlighet og høye servicenivå, noe som gjør det til et populært valg blant reisende.

Selskapet opererer med en moderne flåte av Airbus-fly, og tilbyr en rekke tjenester både på bakken og i luften for å sikre en behagelig reiseopplevelse. Finnair er også medlem av oneworld-alliansen, noe som gir passasjerene tilgang til et globalt nettverk av flyvninger og fordeler.

Finnairs hub på Helsinki lufthavn er kjent for sin effektivitet og brukervennlighet, noe som gjør det enkelt for reisende å koble seg til andre destinasjoner i Europa, Asia og Nord-Amerika.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.