Flyselskap

15 år med flydubai: En suksesshistorie

15 år med flydubai
Foto: flydubai.

Fra sitt hovedsete i Dubai har flydubai skapt et nettverk av mer enn 125 destinasjoner betjent av en flåte på 87 fly. Siden oppstarten i juni 2009 har flydubai vært dedikert til å fjerne barrierer for reise. Skape fri flyt av handel og turisme og forbedre forbindelsen mellom ulike kulturer gjennom sitt stadig voksende nettverk. 15 år med flydubai.

På 15-årsdagen for flydubai vil jeg gratulere teamet i flydubai med suksessen de har oppnådd siden deres første flyvning til Beirut 1. juni 2009. flydubai har blitt inspirert av suksessen og ambisjonene til Dubai, som har vært og fortsatt er en nøkkelbidragsyter til flyselskapets suksess. Visjonen til lederne i UAE har vært en ledestjerne som har gjort det mulig for flyselskapet å vokse, utvide seg og tilpasse seg de skiftende markedsbehovene og videre støtte handel og turisme. flydubai har blitt en nøkkelaktør i luftfartsindustrien i UAE og i regionen, og en viktig bidragsyter til Dubais sosioøkonomiske utvikling. Jeg er sikker på at flyselskapet vil fortsette å vokse og oppnå suksess i tråd med Dubai-regjeringens innsats for å styrke Dubais posisjon som et ledende globalt luftfartshub.

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Styreleder i flydubai

15 år med flydubai
Foto: flydubai.

Milepæler på reisen

Et ekspanderende nettverk: flydubai har utviklet et nettverk på mer enn 125 destinasjoner i 58 land over Afrika, Sentral-Asia, Kaukasus, Sentral- og Sørøst-Europa, GCC og Midtøsten, det indiske subkontinentet og Sørøst-Asia.

Flyvninger til ubetjente destinasjoner: flydubai har åpnet mer enn 90 nye ruter som tidligere ikke hadde direkte flyforbindelser til Dubai eller ikke ble betjent av et nasjonalt flyselskap fra Dubai.

Effektiv enhetsflåte: flydubai opererer en enhetsflåte på 87 Boeing 737-fly, som inkluderer: 29 Next-Generation Boeing 737-800, 55 Boeing 737 MAX 8 og 3 Boeing 737 MAX 9 fly.

Forbedring av connections: Siden starten i 2009 har flydubai transportert mer enn 100 millioner passasjerer.

Ser fremover –  Nye 15 år med flydubai

Med et sterkt fundament og en klar visjon for fremtiden er flydubai godt posisjonert til å fortsette sin vekst og suksess. Flyselskapet vil fortsette å spille en sentral rolle i å støtte Dubais ambisjoner og bidra til å fremme handel og turisme på tvers av regionen og utover. Med fortsatt dedikasjon og innovasjon ser flydubai frem til å forme fremtidens luftfart og opprettholde sin posisjon som en ledende aktør i bransjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.