Flyselskap Star Alliance

Lufthansa lanserer rute mellom Seattle og München

Seattle og München
Foto: Lufthansa.

Gode nyheter for det nordvestlige Stillehavsområdet! Lørdag startet Lufthansa direkteflyvninger mellom Seattle og München med det miljøvennlige Airbus A350-900-flyet. Denne nye ruten komplementerer den allerede eksisterende daglige tjenesten som Lufthansa tilbyr fra Seattle til Frankfurt.

Flight LH488 tar av fra München (MUC) kl. 15:35 og lander på Seattle-Tacoma International Airport (SEA) kl. 16:59. Returflyvningen LH489 tar av fra Seattle kl. 18:50 og ankommer tilbake i München kl. 13:45 neste dag. Alle tider er lokale. SEA-MUC-flyvningen vil operere tre ganger i uken, på tirsdager, fredager og søndager.

Å legge til direkte rute til München, Lufthansas bayerske knutepunkt sammen med Frankfurt, er en velkommen utvikling for våre kunder i hele det nordvestlige Stillehavsområdet, så vel som USA generelt. USA er Lufthansas viktigste marked utenfor hjemmemarkedene, og denne nye nonstop-tjenesten mellom München og Seattle markerer et betydelig skritt fremover i å koble reisende og fremme økonomiske bånd mellom Tyskland og USAs vestkyst.

Dirk Janzen, visepresident for salg, Amerika, Lufthansa Group Airlines.

A350-900 gir komfort og valgmuligheter

Lufthansas A350-900-fly skryter av overlegen drivstoffeffektivitet og en moderne kabindesign, som sikrer en komfortabel og behagelig reise over Atlanteren. Passasjerer kan velge mellom ulike kabinklasser for å dekke deres reisebehov, inkludert Business Class, Premium Economy og Economy Class. I tillegg til komfort og bekvemmelighet ombord, er Lufthansa forpliktet til bærekraft. Flyselskapet forfølger aktivt initiativer for å redusere sin miljøpåvirkning, inkludert bruk av drivstoffeffektive fly som A350-900 og investering i bærekraftig flydrivstoff.

Ruten mellom Seattle og München gir forbedre forbindelser

Passasjerer kan nå nyte en raskere og mer sømløs reiseopplevelse mellom Seattle og München, et stort europeisk knutepunkt, samt førsteklasses forbindelser til Tyskland, hele Europa og verden. Denne utvidelsen kompletterer Lufthansas voksende nordamerikanske nettverk, som inkluderer nye direkteruter som lanseres denne sommeren fra Minneapolis-St. Paul International Airport (MSP) og Raleigh-Durham International Airport (RDU), begge til Frankfurt (FRA). I tillegg styrker Lufthansa kapasiteten på Washington Dulles International Airport (IAD) – München-ruten med introduksjonen av A380.

Som en del av Lufthansa Group, en av verdens ledende luftfartsorganisasjoner, er Lufthansa Airlines en del av et større puslespill med nordamerikansk sommerekspansjon. Gruppen, som inkluderer Lufthansa Airlines, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings og Discover, er forpliktet til å aktivt vokse sin tilstedeværelse over hele kontinentet. Denne sommeren har allerede sett SWISS lansere nye direkteflyvninger fra Washington Dulles International Airport (IAD) og Toronto Pearson International Airport (YYZ) til Zürich. For å styrke Gruppens forpliktelse, vil Austrian Airlines denne sommeren lansere flyvninger fra Boston Logan International Airport (BOS) og også plassere det moderne 787-9-flyet på den populære New York JFK – Wien-ruten. Med denne kollektive innsatsen tilbyr Lufthansa Group reisende enda flere muligheter for sømløse forbindelser over hele Nord-Amerika og Europa. Den nye Seattle-München-ruten er en viktig del av å styrke Lufthansa Groups posisjon som en ledende transatlantisk operatør.

Detaljer om den nye ruten

Rute Flightnummer Flydager Avgang – Ankomst (lokale tider)
Seattle – München LH489 3x ukentlig (tirsdager, fredager, søndager) 18:50 – 13:45 (+ 1 dag)
München – Seattle LH488 3x ukentlig (tirsdager, fredager, søndager) 15:35 – 16:59

Flyvninger er tilgjengelige på Lufthansa.com.