Flyselskap Oneworld

Uber Boat by Thames Clipper: BA kunder inviteres til å reise til London City Airport med båt

Uber Boat by Thames Clippers
London City Terminal. Foto: British Airways.

Uber Boat by Thames Clippers frakter deg til London City Airport

British Airways har slått seg sammen med Uber Boat by Thames Clippers for å tilby en naturskjønn reise til flyplassen med 25 % rabatt på billetter og en gratis drikke på Themsen. Uber Boat by Thames Clippers er Londons elvebusstjeneste, med stopp ved 24 kaier over hele hovedstaden mellom Putney Pier i vest og Barking Riverside i øst. Enten du reiser fra Putney til Palma eller Battersea til Berlin, er tilbudet tilgjengelig for de som flyr med BA Cityflyer, British Airways’ datterselskap basert på London City Airport.

Kunder som går av ved Royal Wharf Pier vil bare ha en kort DLR-tur til London City, noe som gir en jevn seilas til flyplassen med nær utsikt til landemerker som Big Ben, London Eye, The Shard og Cutty Sark.

Uber Boat by Thames Clippers

Til sjøs tilbyr et avslappende reisalternativ, med mulighet for å gå av og på fra tilgjengelige steder i London som Chelsea Harbour, Battersea Power Station og Embankment. Rabatterte billetter vil være tilgjengelige fra £4,20 per person når man reiser innenfor East Zone eller £7,69 fra sentrale London.

Ikke bare er det å fly fra London City en praktisk og rask måte å reise på, men det gir våre kunder muligheten til å virkelig omfavne vår fantastiske by. Med utsikt over Canary Wharf skyline og Themsen, er det en flyplass som ingen andre, og samarbeidet med Uber Boat by Thames Clippers hjelper oss med å utvide London-opplevelsen utover flyplassen.

Tom Stoddart, administrerende direktør i BA Cityflyer.

British Airways kunder som reiser til eller fra London City Airport med fly på samme dag kan nyte 25 % rabatt når de bestiller på forhånd via www.ba.com/londoncity. Som en ekstra fordel kan de også vise boardingkortet sitt i kafébaren om bord for å motta en gratis varm drikke, ideell for å nyte mens man beundrer utsikten.

BA CityFlyer opererer Embraer 190-fly med en ruteplan på mer enn 30 destinasjoner gjennom året over hele Storbritannia og Europa. Kunder kan velge mellom Club Europe (business class) eller Euro Traveller (økonomiklasse).

For mer informasjon, besøk www.ba.com/londoncity.

Ruteplan

Vestgående avganger fra Royal Wharf Pier (til sentrale London)

Ukedager Første båt Tjenestefrekvens Siste båt
Ukedager 06:41 Hver 30-60 minutter 21:36
Helger 08:26 Hver 30-60 minutter 20:56

Østgående ankomster til Royal Wharf Pier (fra sentrale London)

Ukedager Første båt Tjenestefrekvens Siste båt
Ukedager 06:04 Hver 30-60 minutter 23:41
Helger 09:44 Hver 30-60 minutter 23:51

Tjenestefrekvensen kan variere avhengig av tidspunktet på dagen og hvilke kaier kundene ønsker å reise mellom. Vennligst sjekk tidsplanen før du reiser.

Om Uber Boat by Thames Clippers

Uber Boat by Thames Clippers er den ledende elvebusstjenesten på Themsen, og betjener 24 kaier over hele hovedstaden. Ruten går med 10-20 minutters intervaller mellom viktige kaier i London, inkludert North Greenwich for The O2, Greenwich, Canary Wharf, Tower, London Bridge City, Westminster, og London Eye (Waterloo), samt flere boligkaier, inkludert Battersea Power Station Pier og Barking Riverside Pier.

Uber Boat by Thames Clippers opererer en moderne og drivstoffeffektiv flåte av høyhastighetskatamaraner. De nyeste tilskuddene, Earth Clipper og Celestial Clipper, er Europas første hybride høyhastighetspassasjerferger, bygget i henhold til High-Speed Craft Code. De nyeste fartøyene opererer kun på batteristrøm i hovedstadens sentrale sone og lader med biodrivstoff utenfor sentrale London.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.