Flyselskap Sky Team Star Alliance

Vilkår for fordelene med SAS EuroBonus American Express kredittkort

SAS EuroBonus American Express
SAS EuroBonus American Express. Foto: Amex.

SAS EuroBonus American Express Elite Card – Kredittkort

Denne fordelen innebærer 50 % poengrabatt for opptil to personer på en valgfri bonusreise med SAS eller partnerselskap i SAS’ flyselskapsallianse. Når du som SAS Amex Elite-medlem har handlet for 150 000 kr med kortet ditt i løpet av et kalenderår, vil du få en e-post som bekrefter at du har rett til å få denne fordelen. Du får ytterligere 50 % poengrabatt på en bonusreise med SAS eller partnerselskap i SAS’ flyselskapsallianse hvis du handler for minst 300 000 kr i samme kalenderår. Fordelen er gyldig i inneværende år og neste kalenderår. Denne perioden kan ikke forlenges. Bestilling må skje i fordelens gyldighetsperiode, men reisen kan gjennomføres etter gyldighetsperioden. Tilbudet kan bare benyttes gjennom bestilling med SAS eller partnerselskap i SAS’ flyselskapsallianse. Skatter og avgifter kommer i tillegg, og er ikke inkludert i denne fordelen.

Tilbudet gjelder ikke for ordinære reiser som betales med penger og/eller poeng. Med forbehold om tilgjengelighet. Fordelen kan maksimalt oppnås to ganger per år. Hvis du har fått to fordeler, kan de ikke brukes for samme bestilling. Neste opptjeningsperiode starter i januar i det følgende året. Poengrabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

F.o.m. 1. september 2024 bytter SAS flyselskapsallianse fra Star Alliance til SkyTeam. Du får da muligheten til å bestille bonusreiser med SAS sine nye partnere innenfor SkyTeam i stedet for Star Alliance. For mer informasjon om alliansebyttet, besøk her.

SAS EuroBonus American Express Premium Card – Kredittkort

Denne fordelen innebærer 50 % poengrabatt for opptil to personer på en valgfri bonusreise med SAS eller partnerselskap i SAS’ flyselskapsallianse. Når du som SAS Amex Premium-medlem har handlet for 150 000 kr med kortet ditt i løpet av et kalenderår, vil du få en e-post som bekrefter at du har rett til å få denne fordelen. Fordelen er gyldig i inneværende år og neste kalenderår. Denne perioden kan ikke forlenges. Bestilling må skje i fordelens gyldighetsperiode, men reisen kan gjennomføres etter gyldighetsperioden. Tilbudet kan bare benyttes gjennom bestilling med SAS eller partnerselskap i SAS’ flyselskapsallianse. Skatter og avgifter kommer i tillegg, og er ikke inkludert i denne fordelen.

Tilbudet gjelder ikke for ordinære reiser som betales med penger og/eller poeng. Med forbehold om tilgjengelighet. Fordelen kan kun oppnås én gang per kalenderår. Kun én fordel kan brukes per bestilling. Neste opptjeningsperiode starter i januar i det følgende året. Poengrabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

F.o.m. 1. september 2024 bytter SAS flyselskapsallianse fra Star Alliance til SkyTeam. Du får da muligheten til å bestille bonusreiser med SAS sine nye partnere innenfor SkyTeam i stedet for Star Alliance. For mer informasjon om alliansebyttet, besøk her.

SAS EuroBonus American Express Classic Card – Kredittkort

Denne fordelen innebærer en 50 % poengrabatt for opptil to personer på en valgfri bonusreise i Europa med SAS. Når du som SAS Amex Classic-medlem har handlet for 100 000 kr med kortet ditt i løpet av et kalenderår, vil du få en e-post som bekrefter at du har rett til å få denne fordelen. Fordelen er gyldig i inneværende år og neste kalenderår. Denne perioden kan ikke forlenges. Bestilling må skje i fordelens gyldighetsperiode, men reisen kan gjennomføres etter gyldighetsperioden. Tilbudet kan bare benyttes ved bestilling av SAS bonusreiser. Skatter og avgifter kommer i tillegg.

Tilbudet gjelder ikke for ordinære reiser som betales med penger og/eller poeng. Med forbehold om tilgjengelighet. Fordelen kan kun oppnås én gang per kalenderår. Kun én fordel kan brukes per bestilling. Neste opptjeningsperiode starter i januar i det følgende året. Poengrabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.