Flyselskap

Emirates legger kursen til Madagaskar via Seychellene

Madagaskar via Seychellene
Foto: Emirates.

Fra og med 3. september i år vil du kunne komme deg til verdens fjerde største øy, Madagaskar, med verdens største flyselskap. Ruten til hovedstaden Antananarivo går fra Dubai via øyparadiset Seychellene.

De fire ukentlige avgangene fra Dubai (DXB) er i følge Emirates planlagt å korrespondere optimalt med sentrale transferflyvninger videre til Europa, Asia og Midtøsten. Morgenflyet klokken 09.00 fra Dubai vil lande på øya Mahé i Seychellene klokken halv to, og fortsetter derfra til hovedstaden på Madagaskar (TNR) med landing 16.50.

Turisme er en bærebjelke i Madagaskars økonomi. I 2028 har øystaten et mål om å tiltrekke seg en million turister. Da er det god hjelp i at verdens største flyselskap nå oppretter en rute dit. Og har forbindelse til 140 ruter til alle verdens hjørner via Dubai. Emirates er også i dialog med Air Madagascar for å tilby en enda bedre forbindelse av flyruter.

Dubai-Antananarivo-ruten vil bli betjent av Boeing 777-300ER, med 8 First Class suiter, 42 Business Class suiter og 310 seter i Economy.

Emirates forventer lønnsomhet fem Afrikanske land forbedringer Emirates Skywards BrisbaneMadagaskar via Seychellene
Foto: Emirates.

Madagaskar via Seychellene

Historisk sett har Madagaskar vært underbetjent når det kommer til internasjonale flyvninger, til tross for den økende etterspørselen etter autentisk økoturisme. I Emirates er vi opptatte av å gi våre reisende førsteklasses opplevelser på turen, og vi er trygge på at den nye ruten vil ha en god innvirkning på Madagaskars turisme. Vi ser frem til at flere reisende kan oppdage den skjulte perlen Madagaskar og at vi får åpnet nye internasjonale forretningsmuligheter.

Adnan Kazim, fungerende kommersiell direktør i Emirates.

– Avtalen mellom Emirates og Madagaskar er et betydelig skritt i utviklingen av turisme og handel mellom landene våre. Det åpner en ny dør mellom Madagaskar og verden gjennom Dubai, den største internasjonale flyplassen målt i antall passasjerer, forteller Manambahoaka Valéry Ramonjavelo, som er Madagaskars transport- og meterologiminister.

Han legger til:

– Det vil også introdusere hele verden for Madagaskars utrolige turist- og kulturarv. Samtidig som det skaper muligheter for nye handelsruter og -mønstre. Samarbeidet mellom vårt nasjonale flyselskap og denne nye Emirates-ruten vil også styrke tilkoblingen til regionene våre på øya.

Madagaskar er verdens fjerde største øy, og kan skilte med fantastisk natur fra hvite sandstrender og smaragdgrønt vann, til frodige regnskoger og nasjonalparker. Den har også intet mindre enn tre av UNESCOs verdensarvsteder. Populære aktiviteter blant turister inkluderer fotturer, kitesurfing, dykking og hvalsafari. Det rike dyrelivet og det unike kjøkkenet er også gode grunner til å besøke Madagaskar.

Madagaskar er også hjem til et unikt biologisk mangfold. 5 % av planetens plante- og dyrearter lever kun på denne øya. For å beskytte den spesielle naturen, oppfordrer Madagaskar til økoturisme, som gjør det mulig for besøkende å besøke øya og bli kjent med den lokale kulturen samtidig som miljøet bevares.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.