Credit cards Strawberry

Sommerens kampanje med Strawberry Mastercard

Strawberry Mastercard
Foto: Strawberry Mastercard.

Frem til 31. juli 2024 kan du glede deg over selskapets fantastiske sommerkampanje! Når du bruker ditt Strawberry Mastercard i juli, får du doble bonuspoeng på alle kjøp og triple bonuspoeng på alle kjøp du gjør på våre hotell. Dette betyr at hver gang du betaler for et hotellrom eller en restaurantregning på et av våre hotell, vil bonuspoengene dine øke raskere enn noen gang før.

Å ha et Strawberry Mastercard skal virkelig lønne seg for våre medlemmer. Det skal ikke bare være et hvilket som helst Mastercard – det skal gi deg noe mer, og her er det mye å hente. Hver gang du betaler med kortet, får du bonuspoeng som kan samles opp til bonusnetter eller brukes i vår poengbutikk. For eksempel, hvis du betaler for hotellrommet med kortet ditt, får du 30 bonuspoeng per 100 kroner.

Slik Beregnes bonuspoengene

Det kan være greit å være klar over at du får mer bonuspoeng hvis du betaler med kortet på et av våre hotell, enten du kjøper en sjokolade i resepsjonen eller en bedre middag i en av våre restauranter. Videre får du 20 poeng per 100 kroner når du betaler med ditt Strawberry Mastercard i utlandet. I tillegg får du 2 kvalifiserende netter for oppgradering til neste medlemsnivå når du betaler med kortet ditt hver måned.

Kampanjetilbud i Juli

Gjennom hele juli får alle som bruker sitt Strawberry Mastercard doble bonuspoeng på alle kjøp, og triple bonuspoeng på alle kjøp som gjøres på hotellene våre. Dette gjelder hver gang du betaler for et hotellrom eller betaler en restaurantregning på et av våre trivelige hotell.

Eksempel:

  • Betal for et hotellrom til 1000 kroner med Strawberry Mastercard:
    • Vanligvis: 300 bonuspoeng
    • I juli: 900 bonuspoeng!
  • Betal for en middag til 500 kroner på et av våre hotell:
    • Vanligvis: 150 bonuspoeng
    • I juli: 450 bonuspoeng!

Oppsummering

Gå ikke glipp av denne sjansen til å samle ekstra mange bonuspoeng denne sommeren. Bruk ditt Strawberry Mastercard flittig, spesielt på våre hotell, og se bonuspoengene strømme inn. Husk, kampanjen varer kun til 31. juli 2024, så sørg for å dra nytte av dette tilbudet mens det varer.Fordeler med Strawberry Mastercard

En gratis bonusnatt allerede etter første kjøp!