Flyselskap SAS EuroBonus Star Alliance

Lunar og SAS tar Eurobonus til nye høyder

SAS tar Eurobonus til nye høyder
Foto: Lunar.

Kinneviks utfordrerbank Lunar er i en ekspansiv fase og inngår nå sitt største samarbeid noensinne.

Sammen med flyselskapet SAS lanseres Skandinavias første debetkort med Eurobonus-poeng, ifølge en pressemelding. Brukere i Sverige, Danmark og Norge vil kunne samle poeng på alle hverdagskjøp – uten å måtte bruke kreditt.

“Eurobonus har 8 millioner medlemmer, så det finnes et utrolig stort engasjement for et produktområde som historisk har vært forbundet med kredittkort,” sier Lunars COO Mats Persson Bergius til Realtid.

Mer kontroll over kjøpene

For hver hundrelapp som brukes, vil bankappens brukere tjene åtte Eurobonus-poeng. Som navnet antyder, benytter Lunars debetkort seg direkte av det vanlige bankkontoen. Dette åpner blant annet opp for yngre kunder å bli med i SAS bonusprogram, som vanligvis kanskje ikke alltid kan kvalifisere seg for kredittkort.

“Det gir også en redusert følelse av kontroll med kreditt,” sier Persson Bergius, som mener at en løsning som Lunars lenge har vært etterspurt.

SAS tar Eurobonus til nye høyder
Screenshot.

SAS tar Eurobonus til nye høyder – dette tenker Lunar om miljøet

Lunar forventer et stort interesse og en kundebase som vil øke betydelig når tjenesten lanseres.

“Det er veldig gøy å samarbeide med et så sterkt og velrenommert merke som SAS har,” sier Persson Bergius.

Med tanke på den økende miljøbevisstheten og samarbeidet med SAS, hvordan ser dere på spørsmål angående bærekraft og miljøpåvirkning?

“Vi er stolte over å samarbeide med SAS som ligger langt fremme i sitt miljøarbeid. Mange Eurobonus-medlemmer velger å ikke løse inn poengene sine mot flyreiser. Man kan donere sine Eurobonus-poeng til veldedige formål i Eurobonus-butikken. Lunar-kunder kan også runde opp sine transaksjoner og donere til vårt prosjekt Project Blue for å rense havene for plast, noe vi har jobbet med lenge.”

Lunar og SAS sitt nye samarbeid representerer en betydelig innovasjon i det skandinaviske markedet, som kombinerer økonomisk kontroll med miljøbevissthet.

Få SAS Eurobonus Lunar-kort
til en fast lav pris.

  • Opprett en gratis Lunar-konto i appen eller velg å aktivere ditt nye EuroBonus kort til en eksisterende Lunar-konto.
  • Få ditt SAS EuroBonus Lunar-kort for bare 49 kr /mnd.
  • De første 10 000 nye Lunar-kundene vil motta 6000 EuroBonus-poeng i velkomstbonus. Deretter mottar nye Lunar-kunder 3000 EuroBonus-poeng i velkomstbonus.*