Flyselskap Star Alliance

Enda mer digital underholdning om bord på Lufthansa-fly

digital underholdning Lufthansa Flynet
Foto: Lufthansa.

Lufthansa tilbyr nå nye underholdningsalternativer om bord på kort- og mellomdistanseflyvninger. Passasjerer kan nå få tilgang til rundt 45 anerkjente tyske og engelskspråklige magasiner gratis og uten begrensning via FlyNet® Wi-Fi-portalen, og lese sine favorittitler på sine egne elektroniske enheter.

Denne nye tjenesten er også tilgjengelig på langdistansefly, som er utstyrt med den nye Allegris-kabinen og tilbyr et nytt underholdningssystem i alle reiseklasser. For første gang kan Lufthansa-passasjerer i alle klasser også lese digitale magasiner på setemonitoren.

Digital underholdning

Som vanlig kan passasjerer også laste ned et visst antall eJournals før flyvningen. Og frem til slutten av reisen, avhengig av reiseklasse og Miles & More-status. De kan velge mellom rundt 1 600 titler på 40 språk.

En annen ny funksjon om bord på europeiske flyvninger er utvalget av podkaster. FlyNet®-portalen tilbyr et bredt spekter av artikler fra forskjellige sjangre, som forretning, reise, vitenskap og underholdning, på tysk og engelsk, gratis.

Under det europeiske fotballmesterskapet for menn er det et annet høydepunkt om bord: Lufthansa-passasjerer kan følge kampene i sanntid på sine egne elektroniske enheter via en live ticker på FlyNet®. I tillegg vil ulike fotballmagasiner være tilgjengelige i medieutvalget under mesterskapet. Og selvfølgelig vil besetningen på Lufthansa-flyvninger regelmessig kunngjøre de siste resultatene.