Flyselskap SAS EuroBonus SkyTeam

Air France åpner ny lounge på Los Angeles International Airport

Los Angeles International Airport
Foto: Air France.

Air France utvider sitt tilbud for premium reisende med en ny lounge på Los Angeles International Airport. Fra fredag 21. juni 2024 kunne reisende kunne nyte en avslappende og komfortabel opplevelse i den nye loungen i Tom Bradley-terminalen.

Denne rolige og koselige plassen, som ligger nær boardinggatene for Air Frances flyvninger, er ideell for å slappe av, ta en matbit og nyte den franske reiseopplevelsen som Air France er kjent for, enten du ankommer flyplassen, skal boarde eller har mellomlandinger.

Loungen er dedikert til Air Frances La Première-, Business- og Flying Blue Elite Plus-kunder. Men er også åpen for kvalifiserte kunder av KLM og SkyTeam-partnerflyselskaper. Åpen daglig fra klokken 09:00 til 23:30, loungen dekker et område på over 1100 m² og har plass til 172 passasjerer.

Eleganse og raffinement

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Designet av Air Frances team i samarbeid med byrået SGK Brandimage, byr denne elegante loungen på flere ulike områder for å dekke alles behov. Hele rommet er en invitasjon til å oppdage selskapets univers, med signaturfargene – nyanser av blått, lyse hvite toner og innslag av rødt – som gir et elegant og stilrent design. Møblene er nøye utvalgt og inkluderer kreasjoner av kjente franske designere som Ester-stolene av Patrick Jouin, Ribbon-lenestolene av Pierre Paulin, kaffebordet av Charlotte Perriand og lysdesign av Margaux Keller.


Pantsetter

Bli med i vår nye Facebook-gruppe flyingblueguiden.no

 

 


En kulinarisk opplevelse

I hjertet av loungen finner man et spiseområde som fremhever fransk cuisine. Inspirert av stilen til parisiske brasserier, tilbyr dette området individuelle sitteplasser, et stort fellesbord som skaper en hyggelig atmosfære, og private alkover. Den gastronomiske menyen utvikler seg gjennom dagen og byr på både varme og kalde retter, salte og søte retter, samt vegetariske menyer. Retter som breiflabb provencale, biff bourguignon og braisert kylling inviterer til å oppdage gourmet-smakene fra Frankrike. En kokk tilbereder også retter på forespørsel i et åpent kjøkken, som for eksempel stekte reker eller cassoulet med andeconfit, og tilfredsstiller både øyne og smaksløker.

En bar tilbyr et bredt utvalg av franske viner og champagner, brennevin og lokale ølsorter, samt cocktails og mocktails tilberedt av en bartender. Det er rikelig med komfortable sitteplasser ved baren og mer private områder med behagelige båser og lenestoler.

Bærekraftig matsatsing

For å utvikle sitt kulinariske tilbud på en mer bærekraftig måte, foretrekker Air France lokal og sesongbasert mat. I tillegg legger flyselskapet stor vekt på å begrense matsvinn, selektiv sortering og resirkulering av sin cateringservice. Vannfontener og drikkedispenser er også tilgjengelige for å redusere bruken av engangsplast.

Clarins spa-behandlingsområde

Den nye loungen har et spa-behandlingsområde fra Clarins, som har vært en samarbeidspartner med Air France i nesten 20 år. Clarins-teamene ønsker Air France-kunder velkommen i to koselige kabiner, og tilbyr et utvalg av tre gratis ansiktsbehandlinger: “anti jetlag”, “instant detox” og “illuminating eye-care”. Disse skjønnhetsritualene er utformet for å slappe av og lindre stress. Clarins’ massasjeteknikker kombinert med produkter rike på planteekstrakter garanterer total velvære for kundene.

Spa-behandlingsområdet er åpent fra september 2024, daglig fra kl. 11:00 til 20:30. Reservasjoner kan gjøres ved resepsjonen i Clarins-behandlingsområdet i Air France-loungen. La Première-kunder kan også bestille behandlinger ved å ringe sitt dedikerte nummer.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Privat område for La Première-gjester

I hjertet av loungen finner man nå et privat område kun for kunder som reiser i La Première-kabinen. Designet på samme måte som La Première-suitene ombord, tilbyr dette området en spesielt komfortabel, chic og skreddersydd opplevelse. Badet i mykt lys og med privilegert utsikt over rullebanene, kan området romme tolv gjester og har sitt eget spiseområde. I Clarins-området kan La Première-kunder også velge en “de-stress” behandling designet eksklusivt for dem.

Viktige områder for alles komfort

Flying Blue Ultimate-kunder har også tilgang til et område som er helt reservert for dem, nær spiseområdet. Denne eksklusive alkoven har store lenestoler for å få kundene til å føle seg hjemme.

Et annet område er dedikert til avslapning og hvile, i en mer dempet atmosfære. Det finnes også et arbeidsområde med store ergonomiske lenestoler, og en lukket kabin for å kunne ringe i fred og ro.

Resepsjonsområdet er utstyrt med kiosker for å lettere sjekke berettigelse. Det er også gratis Wi-Fi og mange elektriske og USB-kontakter nær setene. For optimal velvære er dusjkabiner tilgjengelige gjennom hele dagen for å friske seg opp. Til slutt er digital presse tilgjengelig på Air France Play-appen.

Sommerens flytilbud fra Los Angeles International Airport

Denne sommeren tilbyr Air France opptil 26 flyvninger i uken mellom Paris-Charles de Gaulle og Los Angeles International Airport. Det inkluderer 21 flyvninger operert med Boeing 777-300 ER-fly utstyrt med La Première-suiter. Opptil fem flyvninger i uken forbinder også Los Angeles flyplass med Papeete (Tahiti).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.