Flyselskap SkyTeam

Bennett Centrum Reisebyrå er med i Air France og KLM sitt Corporate SAF Program

tilbake for fullt i Norge Bennet Centrum Reisebyrå
Foto: KLM / AirFrance.

Corporate SAF-programmet til Air France og KLM har som mål å fremskynde overgangen til en mer bærekraftig luftfartssektor ved å oppfordre til bruk av SAF. SAF er et alternativt drivstoff til konvensjonelt fossilt drivstoff, og reduserer klimagassutslippene med minst 75 %. Ved å aktivt fremme bruk av SAF spiller Bennet Centrum Reisebyrå en sentral rolle i å støtte energiomstillingen i luftfartsindustrien.

“Som en forkjemper for miljøvennlige reiser har Bennet Centrum Reisebyrå lenge anerkjent viktigheten av å redusere karbonutslippene i reisebransjen. Ved å bli med i Corporate SAF-programmet for tredje år på rad, bekrefter vi vår forpliktelse til bærekraftig praksis. Det forsterker vår rolle som en ansvarlig aktør i reisebransjen”, sier Elin Knudsen Stamnes, administrerende direktør hos Bennett, Centrum Reisebyrå AS.

“En av de viktigste faktorene for å redusere utslippene fra flyreiser er å erstatte fossilt drivstoff med SAF, som reduserer utslippene med opptil 75 %. Vårt Corporate SAF Program er til for å øke etterspørselen av SAF og redusere utslippene fra flyreiser. Vi er veldig stolte over at Elin og teamet hennes bestemte seg for å bli med oss for tredje år på rad. Ved å jobbe sammen kan reiselivsbransjen vise vei for en mer ansvarlig måte å reise på, sier Maria Hagelberg, ansvarlig for bærekraft i Air France og KLM.

Om Bennett Centrum Reisebyrå AS

Bennett Centrum Reisebyrå AS er den største franchisetakeren i Amex GBT-gruppen, med seks lokasjoner. Selskapet fokuserer hovedsakelig på forretningsreiser, inkludert shipping. AMEX GBT-gruppen har en egen strategi for dette.

Om Air France

Siden 1933 har Air France promotert og fremmet Frankrike over hele verden. Air France er en stor aktør innen lufttransport, med en virksomhet som er delt mellom passasjertransport, godstransport og flyvedlikehold. Over 38 000 ansatte jobber hver dag for å tilby hver kunde en unik reiseopplevelse.

Om KLM

I over et århundre har KLM knyttet mennesker sammen med hverandre og verden. Titalls millioner kunder velger å fly med KLM hvert år, enten det er for forretninger, fritid, besøk til venner eller familie, studier i utlandet, osv. Vi jobber for å hjelpe dem med å reise godt – å skape meningsfulle forbindelser med mennesker, steder og opplevelser gjennom hele reisen.

Pressemelding: KLM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.