Flyselskap

Flyselskapet BRA slipper vinterens billetter til Sälen-Trysil

Flyselskapet BRA
Foto: FlygBRA.

Flyselskapet BRA lanserer nå sine flyvninger til Scandinavian Mountains Airport for kommende vintersesong. Sesongens første flyvninger både fra Stockholm/Bromma og Ängelholm lander i Sälen den 22. desember. Til og fra Sälen flyr BRA med det drivstoffeffektive regionalflyet ATR 72-600, som har plass til 72 passasjerer. Billettene er sluppet og kan nå bookes på deres hjemmeside.

Jeg er veldig glad for at BRA nå har lansert vinterens flyvninger til oss. Vi har et veldig godt samarbeid og har en felles forståelse for å redusere utslippene fra flybransjen så mye som mulig. Et eksempel er deres Bioflygbilletter som inkluderer 50 % biodrivstoff i billettprisen, og at de også tilbyr muligheten til å kjøpe ekstra biodrivstoff slik at du kan kjøpe en billett med tilsvarende 100 % biodrivstoff.

Gunnar Lenman, administrerende direktør på Scandinavian Mountains Airport.

Vi er svært glade for å igjen kunne tilby våre kunder direkteflyvninger til Sälen, og vi ser frem til å ønske både nye og tilbakevendende kunder velkommen om bord i vinter igjen, sier Jimmie Bergqvist, Forretningsutviklingssjef hos BRA.

Om Flyselskapet BRA

BRA er et svensk flyselskap med Stockholm Bromma Airport som hovedflyplass. Målet om å nå netto-null utslipp innenlands innen 2030 og utenlands innen 2045 gjør BRA til pionerer innen fossilfri luftfart.

  • I 2009 ble BRA det første kommersielle flyselskapet til å miljøsertifiseres i henhold til ISO14001.
  • I 2018 begynte BRA å tilby flybilletter med biodrivstoff.
  • I 2021 ble BRA det første flyselskapet i verden til å slutte seg til SBTi (Science Based Target Initiative).
  • I 2022 gjennomførte BRA verdens første kommersielle flyvning med 100 % biodrivstoff.
  • I 2024 fikk BRA som første svenske kunde levert lokalprodusert biodrivstoff.

BRA er Sveriges største innenriksflyselskap når det gjelder antall flyruter og har Sveriges mest fornøyde kunder ifølge SKI. Selskapet eies av det svenske investeringsselskapet Braganza og AMF.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.