Flyselskap

BRA forsterker flåten med en tredje Airbus 320

Airbus A320. FlygBRA. BRA forsterker flåten
BRA forsterker flåten med Airbus A320#3.Foto: BRA.

BRA fortsetter å ekspandere sin flyflåte og har nylig ønsket velkommen sitt nyeste fly, en Airbus 320, til Malmö. Dette nye tilskuddet er selskapets 21. fly og vil primært brukes til å transportere Apollos kunder mellom Skandinavia og Sør-Europa. Airbus 320-flyet, drevet av CFM-motorer, er en viktig del av BRAs strategiske vekstplan innen charterflyvninger.

Våren 2023 lanserte BRA et nytt forretningsområde for charterflyvninger. I april 2023 gjennomførte selskapet sin første charterflyvning for Ving, som transporterte reisende fra regionale flyplasser i Skandinavia til Middelhavet. ktober 2023 startet BRA også flyvninger for Apollo. I tillegg til innenriks- og charterflyvninger, tilbyr BRA ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance, and Insurance) tjenester, hvor de opererer flyvninger på vegne av andre flyselskaper. Fra april har BRA hatt to ATR 72-600 fly basert i Wien, som flyr i Østerrike og nærliggende områder for Austrian Airlines.

Økt Fokus på Komfort og Kvalitet

Det nye Airbus 320-flyet har registreringsnummer SE-RGF og leies fra DAE Capital. Før leveransen gjennomgikk flyet en omfattende oppdatering både innvendig og utvendig. Dette bidrar til å sikre at passasjerene får en komfortabel og moderne flyreise.

Det føles veldig bra å kunne ønske vårt syvende Airbus-fly velkommen. Med dette tilskuddet kan vi fortsette å utvikle og vokse vårt tilbud innen charterflyvninger og ACMI, hvor vi ser en tydelig økende etterspørsel.

Fredrik Matseng, Operativ sjef og AM i BRA.

selskapsrekonstruksjon
Pressefoto: BRA.

BRA forsterker flåten

Med det nyeste tilskuddet består BRAs flyflåte nå av tre Airbus 320, fire Airbus 319, og 14 ATR 72-600.

BRA er et svensk flyselskap med Stockholm Bromma lufthavn som hovedbase. Selskapet har satt ambisiøse mål om å nå netto null utslipp innenriks innen 2030 og internasjonalt innen 2045, noe som gjør dem til pionerer innen fossilfritt fly. Noen av deres bærekraftsinitiativer inkluderer:

  • I 2009 ble BRA det første kommersielle flyselskapet som ble miljøsertifisert i henhold til ISO14001.
  • I 2018 begynte BRA å tilby flybilletter med 100% biodrivstoff.
  • I 2021 ble BRA det første flyselskapet i verden som sluttet seg til SBTi (Science Based Target Initiative).
  • I 2022 gjennomførte BRA verdens første kommersielle flyvning med 100% biodrivstoff.
  • I 2023 etablerte BRA et nytt forretningsområde for charterflyvninger på vegne av flere reiseoperatører.

BRA er Sveriges største innenriksflyselskap når det gjelder antall flyruter og har Sveriges mest fornøyde kunder ifølge SKI. Selskapet eies av det svenske investeringsselskapet Braganza og AMF.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.