Flyplass Flyselskap Oneworld

Ny og romsligere Finnair Lounge på Schengen-siden av Helsinki lufthavn åpner i dag

Finnair louinge
Foto: Finnair.

Flyselskapet fortsetter å investere i kundeopplevelsen og kunngjør åpningen av sin splitter nye Finnair Lounge den 9. juli. Ligger på Schengen-siden av Helsinki lufthavn, nær gate 21, er loungen designet for å gi reisende enestående komfort og bekvemmelighet.

Vi er glade for å kunngjøre åpningen av vår nye Schengen-lounge, som gir enda mer plass og komfort før avgang. Som svar på tilbakemeldinger fra Finnair Plus-medlemmer, inneholder loungen også en eksklusiv Finnair Platinum Corner for Finnair Plus Platinum og Platinum Lumo-medlemmer å nyte.

Ole Orvér, Chief Commercial Officer.

Tilgang og fasiliteter

Innehavere av Business Class Classic og Flex-billetter, samt Finnair Plus Gold-medlemmer, kan få tilgang til den nye Finnair Business Lounge. Lounge-tilgang kan også kjøpes som et reisetillegg under billettbestilling, via “Manage booking”, eller gjennom Finnair-appen.

Større kapasitet og skreddersydde soner

“Med økt plass kan den nye Finnair Lounge komfortabelt ta imot opptil 440 gjester, som er rundt 150 seter mer enn den nåværende loungen. Ulike soner i loungen er tilpasset forskjellige behov: spising, arbeid, hvile og tilbringe tid med reisefølget,” sa Meri Järvinen, Head of Airport Customer Experience.

Finnair lounge
Foto: Finnair.

Design inspirert av nordisk natur

Loungens design, ledet av Studio Joanna Laajisto, fanger essensen av Norden: fredfull, naturlig og innbydende. Trestrukturer, myke former og varme farger reflekterer det finske landskapets ro. Møbler fra kjente nordiske designmerker som Artek, Nikari og Gubi tilfører et snev av lokal håndverkskunst til settingen. Den nye loungen tilbyr spektakulær utsikt over rullebanen og flyplassens gateområde.

Oppsummering: Flyselskapets nye lounge på Schengen-siden av Helsinki lufthavn åpner 9. juli 2024, og tilbyr betydelig mer plass og komfort for reisende. Med plass til opptil 440 gjester, ulike soner tilpasset ulike behov, og et design som fanger nordisk ro og skjønnhet, lover loungen å forbedre reiseopplevelsen for Finnairs passasjerer betydelig.

Kilde: Pressemelding


Oneworld-alliansen tilbyr et omfattende nettverk av lounger over hele verden for sine premium-passasjerer og elite-medlemmer. Dette nettverket inkluderer lounger drevet av Oneworlds medlemsflyselskaper og felleslounger som er tilgjengelige for passasjerer fra alle Oneworld-selskapene. Her er noen viktige punkter om Oneworld-loungene:

Tilgangskriterier

  1. Første Klasse og Business Class Passasjerer: Passasjerer som reiser på første klasse eller business class med et Oneworld-medlemsflyselskap har tilgang til loungene.
  2. Oneworld Emerald og Sapphire Medlemmer: Elite-medlemmer med Emerald- eller Sapphire-status i Oneworlds lojalitetsprogrammer har tilgang til loungene, uavhengig av hvilken kabinklasse de reiser i.
  3. Gjestetilgang: De fleste lounger tillater Oneworld Emerald- og Sapphire-medlemmer å ta med seg en gjest, forutsatt at gjesten også reiser med et Oneworld-flyselskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.