Flyselskap SkyTeam

KLM navngir sin Første Airbus A321neo: En milepæl i flyselskapets historie

KLM navngir
Foto: KLM pressemelding.

KLM navngir sine første Airbus A321neo-fly, en betydningsfull begivenhet som markerer en ny æra for flyselskapet.

I likhet med SAS, gir KLM sine fly egne navn. De første fire Airbus A321neo-flyene som KLM mottar, har fått følgende navn:

  • Swallowtail
  • Peach Blossom
  • Common Brimstone
  • Waved Carpet

Navnene er inspirert av sommerfugler, en ny trend for KLM som tidligere har gitt flyene sine navn etter alt fra kongelige personer til nasjonalparker.

En historisk milepæl for KLM

Innføringen av Airbus A321neo representerer en betydningsfull milepæl for KLM. Etter å ha faset ut sine Fokker-fly, har det nederlandske flyselskapet primært benyttet Boeing 737 og Embraer-fly på sine korte ruter i Europa. Nå markerer A321neo en overgang til mer miljøvennlige, stillere og mer effektive fly.

Første ruter og fremtidige planer

KLM har allerede bestemt at en av de første rutene for Airbus A321neo vil være mellom Amsterdam og København. Denne ruten er valgt på grunn av dens betydning for KLMs europeiske nettverk og vil dra nytte av flyets forbedrede ytelse og passasjerkomfort.

Med introduksjonen av Airbus A321neo viser KLM at de er dedikert til å modernisere sin flåte og forbedre sin miljøpåvirkning. Denne overgangen er en del av flyselskapets langsiktige strategi for å forbli en ledende aktør i luftfartsindustrien, både når det gjelder teknologi og bærekraft.

KLMs historie er rik på innovasjon og kvalitet, og med de nye Airbus A321neo-flyene tar selskapet et betydelig skritt inn i fremtiden. Passasjerene kan forvente en mer komfortabel, effektiv og miljøvennlig flyopplevelse når de reiser med KLMs nye sommerfugl navngitte fly.

Pressefoto: KLM.

KLMs historie

KLM, grunnlagt i 1919, er verdens eldste flyselskap som fortsatt opererer under sitt opprinnelige navn. Gjennom årene har KLM vært kjent for sin innovasjon og kvalitet. De har bygget et rykte for pålitelighet og god kundeservice, og har vært en pioner innen luftfart.

SkyTeam-Alliansen

KLM er også en av grunnleggerne av SkyTeam-alliansen, som ble etablert i 2000. SkyTeam er en global allianse bestående av 19 medlemsflyselskaper som tilbyr over 14 500 daglige flyvninger til mer enn 1 150 destinasjoner i 175 land. Medlemmene i SkyTeam samarbeider for å tilby omfattende globale rutenettverk, sømløse reiseopplevelser og delte fordeler for sine kunder. Alliansen har bidratt til å styrke KLMs posisjon i det internasjonale markedet og har gjort det mulig for flyselskapet å tilby sine passasjerer et bredt spekter av destinasjoner og tjenester.

Airbus A321neo: Effektivitet og miljøvennlighet

Airbus A321neo er kjent for sin forbedrede drivstoff effektivitet og reduserte utslipp, noe som passer godt med KLMs mål om å bli mer miljøvennlige. Flytypen er også stillere, noe som bidrar til mindre støyforurensning rundt flyplassene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.