Flyselskap SkyTeam

Intervju med Aron Backström – Vice President for Loyalty and Products i SAS

SAS Aron Backström
Foto: SAS

Som vi tidligere har skrevet, var vi i Stockholm på fredag, hvor vi hadde et intervju med mannen som står i sentrum for den store overgangen fra Star Alliance til SkyTeam, som SAS gjennomfører 1. september 2024. Vi snakket med Aron Backström, Vice President for lojalitetsprogrammer og produkter i SAS.

Intervjuet fant sted på SAS sitt hovedkontor utenfor Stockholm.

Vi ble invitert dit for å få de siste oppdateringene før overgangen til SkyTeam og for å få svar på noen av de gjenstående spørsmålene.

Aron Backström

Se intervjuet her:

Har du fortsatt spørsmål? Legg igjen en kommentar nedenfor, så følger vi opp.

Om Air France-KLM

Air France-KLM-gruppen er en global aktør med en sterk europeisk base, der de viktigste forretningsområdene er passasjertransport, godstransport og flyvedlikehold.

Air France-KLM er et ledende flykonsern når det gjelder internasjonal trafikk fra Europa. Selskapet tilbyr kundene tilgang til et verdensomspennende nettverk med over 320 destinasjoner. Takket være Air France, KLM Royal Dutch Airlines og Transavia, hovedsakelig fra sine hub’er i Paris-Charles de Gaulle og Amsterdam-Schiphol.

Flying Blue er lojalitetsprogrammet til Air France-KLM med over 24 millioner medlemmer.

Sammen med partnerne Delta Air Lines og Virgin Atlantic driver Air France-KLM det største transatlantiske samarbeidet, med mer enn 340 daglige flyvninger. Air France-KLM er også medlem av SkyTeam, alliansen dedikert til å gi passasjerene en sømløs reiseopplevelse på hvert trinn av reisen. 19 medlemsflyselskaper jobber sammen i et omfattende globalt nettverk.

Air France-KLM Group har i 20 år vært anerkjent som en bransjeleder innen bærekraftig utvikling, er Air France-KLM-gruppen fast bestemt på å akselerere overgangen til en mer bærekraftig luftfart.

Air France-KLM pressekontor: +33 (0)1 41 56 56 00 – www.airfranceklm.com – @AirFranceKLM

Om SAS

SAS, Skandinavias ledende flyselskap siden 1946, opererer fra sin hovedhub på København lufthavn (CPH), supplert med hubber i Oslo (OSL) og Stockholm (ARN).

Vår misjon er å knytte Skandinavia sammen med verden og verden sammen med Skandinavia. Hvert år betjener SAS mer enn 25 millioner passasjerer og transporterer 55 tonn gods til 135 destinasjoner i Europa, USA og Asia. Med en engasjert arbeidsstyrke på over 10 000 kolleger samarbeider vi med partnere og kunder for å drive frem transformative endringer i luftfarten. Vi har som mål å være utslippsfrie innen 2050, i tråd med visjonen til våre grunnleggere: “Å gå fra det gamle til det nye er den eneste tradisjonen som er verdt å bevare.” Innovasjon og samfunnsutvikling står i sentrum for alt vi gjør.