Flyselskap Oneworld SAS EuroBonus SkyTeam Star Alliance

SAS spennende fremtid: Hva blir ditt favoritt-bonusprogram?

Hva blir ditt favoritt-bonusprogram
Hva blir ditt favoritt-bonusprogram ? Foto: Collage.

SAS har tatt et spennende steg ved å forlate Star Alliance og utforske nye muligheter innen lojalitetsprogrammer. Dette gir oss Eurobonus-medlemmer muligheten til å dra nytte av unike fordeler og utforske nye horisonter. La oss se nærmere på hva dette betyr for deg som SAS-kunde og hvilke spennende valg som nå ligger foran oss.

Hva blir ditt favoritt-bonusprogram
Foto: Lufthansa.

En ny æra med Miles&More

Med overgangen bort fra Star Alliance, tilbyr Lufthansa en unik mulighet for Eurobonus-medlemmer gjennom sitt Miles&More-program. Tilbudet om status-match gjør det enkelt for medlemmer med sølv-, gull-, diamant- eller pandion-status å overføre sin status til Miles&More. Denne prosessen er både rask og enkel. Den gir deg en gylden mulighet til å utforske Lufthansas omfattende nettverk med samme fordeler som du allerede nyter godt av hos SAS.

Fordelene med Miles&More

Å bli en del av Miles&More-programmet gir deg ikke bare muligheten til å beholde din nåværende status, men også til å dra nytte av Lufthansas globale nettverk og tjenester. Med en status som er gyldig til 28. februar 2025, og enkle krav for forlengelse til 2026, kan du fortsette å nyte de fordelene som følger med høy medlemsstatus. Dette inkluderer prioritetstjenester og ekstra bagasje, som kan gjøre dine reiser enda mer behagelige.

Hva blir ditt favoritt-bonusprogram

Finnair og OneWorld: En verden av muligheter

Finnair tilbyr også en spennende status-match gjennom OneWorld-alliansen. Selv om det er et krav om å booke en flybillett til spesifikke destinasjoner, gir dette deg sjansen til å utforske nye reisemål og oppleve OneWorlds mange fordeler. OneWorld, selv om den er mindre enn SkyTeam, tilbyr et solid nettverk og unike fordeler som kan gjøre dine reiser mer givende.

Hva blir ditt favoritt-bonusprogram – Eurobonus fortsetter som før

Den gode nyheten for Eurobonus-medlemmer er at programmet fortsetter som et selvstendig lojalitetsprogram under SkyTeam. Dette betyr at du fortsatt kan dra nytte av de gunstige kvalifiseringskravene for høyere medlemsnivåer. Med ti flyvninger for sølvmedlemskap og 45 flyvninger for gullmedlemskap, er det enklere enn noensinne å oppnå høy status og nyte de tilhørende fordelene.

Eurobonus-appen og samarbeidsavtalene med kredittkortselskaper og bilutleieselskaper opprettholdes, noe som sikrer at dine eksisterende fordeler fortsatt er tilgjengelige. Overgangen til SkyTeam vil spesielt være gunstig for sølvmedlemmer. Flere av deres fordeler vil nå tilgjengeligjort på alle flyvninger innen alliansen.

Konklusjon

Overgangen til nye allianser og lojalitetsprogrammer åpner opp for en verden av muligheter for SAS’ Eurobonus-medlemmer. Enten du velger å dra nytte av Lufthansas Miles&More, utforske Finnairs tilbud gjennom OneWorld, eller fortsette å nyte fordelene med Eurobonus under SkyTeam, er fremtiden lys. Denne overgangsperioden gir deg fleksibiliteten til å velge det programmet som passer best for dine reisebehov og preferanser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.