Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus SkyTeam

Air France presenterer en helt ny First Class

Foto: (C) Air France.

Air France tar reise opplevelsen til nye høyder med introduksjonen av en helt ny First Class, døpt La Première. Denne luksuriøse reise klassen vil fra slutten av året bli tilbudt om bord på Boeing 777-300ER.

Helt ny First Class

Eksklusive suiter Passasjerer i La Première kan nyte godt av en egen suite, som med sin lengde på fem vinduer er den lengste i sitt slag. Det komfortable setet kan enkelt transformeres til en fullstendig seng, slik at reisende kan slappe av maksimalt under flyturen.

Luksuriøse tjenester I tillegg til de imponerende suitene tilbyr La Première en rekke eksklusive tjenester. På bakken har passasjerer tilgang til en egen lounge, de nyter prioritert innsjekk og boarding, og kan om ønskelig bli kjørt til flyet i en luksuriøs bil. Om bord står et erfarent mannskap klart for å imøtekomme alle ønsker.

Første destinasjoner Den nye First Class vil i første omgang bli tilbudt på flyvninger til populære destinasjoner som Abidjan, Dubai, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Sao Paulo, Singapore, Tokyo og Washington.

Mer informasjon kommer Air France vil i løpet av de kommende månedene offentliggjøre mer informasjon om den nye La Première-opplevelsen. Følg med på de offisielle kanalene til Air France for de siste nyhetene.

LES OGSÅ:

Disse loungene kan du benytte når SAS bytter til Sky Team alliansen

Air France – SkyTeam Medlem i Norge

Som medlem av SkyTeam-alliansen, styrker Air France sitt tilbud i Norge med disse oppgraderingene. Dette gir reisende fra Norge bedre komfort og tjenester når de flyr med Air France, og understreker selskapets forpliktelse til å tilby førsteklasses reiseopplevelser på tvers av sitt globale nettverk.

Dette markerer nok et skritt fremover i Air Frances kontinuerlige innsats for å forbedre kundeopplevelsen og redusere miljøpåvirkningen, samtidig som de opprettholder sin posisjon som en ledende aktør i internasjonal luftfart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.