Flyselskap SAS EuroBonus SkyTeam

Scandinavian Airlines og Virgin Atlantic kunngjør codeshare-partnerskap

Virgin Atlantic
Pressefoto: SAS.

Scandinavian Airlines (SAS) og Virgin Atlantic annonserer et nytt codeshare-avtale. Partnerskapet styrker viktige forretnings- og fritidsforbindelser til og fra Skandinavia.


Ny Codeshare-avtale

Codeshare-avtalen ble lansert 7. oktober. Den gir SAS-kunder mulighet til å koble seg til Virgin Atlantic-destinasjoner via Heathrow. Tilgjengeligheten vil utvides etter hvert som godkjenningene blir klare. Virgin Atlantic-kunder fra USA og Canada kan kjøpe sømløse videreforbindelser gjennom London Heathrow og Manchester, til SAS-tjenester til Stockholm, Oslo, København, Stavanger og Bergen.

EuroBonus og Flying Club Fordeler

Etter at SAS ble formelt med i SkyTeam 1. september, vil SAS EuroBonus-medlemmer få mulighet til å tjene og bruke poeng når de reiser med flyselskapet. Også Flying Club-medlemmer kan tjene og bruke sine poeng på SAS-tjenester.

SAS EuroBonus Gold- og Diamond-medlemmer samt Virgin Atlantics Gold Flying Club-medlemmer får tilgang til SkyPriority-tjenester på London Heathrow. Dette inkluderer prioritet ved innsjekking, bagasjehåndtering og boarding. Virgin Atlantics Gold- og Silver Flying Club-medlemmer kan bruke SkyPriority-tjenester og SAS-lounger i Stockholm Arlanda, København og Oslo.

LES OGSÅ:

Virgin Atlantic lanserer tre nye codeshare-partnerskap

 

Dette sier selskapene

Vi er glade for å lansere dette nye codeshare-partnerskapet med Virgin Atlantic. Det utvider SAS sin globale rekkevidde og gir kundene våre flere reisealternativer til spennende destinasjoner som Barbados, Jamaica og Antigua. Dette samarbeidet gir EuroBonus-medlemmer flere muligheter til å tjene og bruke poeng på Virgin Atlantic sitt omfattende nettverk, og styrker verdien av vårt lojalitetsprogram. Vi ser frem til et langvarig og vellykket partnerskap med vår SkyTeam-partner, til fordel for reisende på begge sider.

Paul Verhagen, Chief Commercial Officer hos SAS.

Juha Jarvinen, Chief Commercial Officer i Virgin Atlantic, sier:
“Vi er glade for å lansere et codeshare med våre SkyTeam-partnere i SAS. Dette forbedrer vår tilkobling og gir bedre fordeler til våre hyppige reisende, som vil oppnå belønninger raskere. Som et annet APEX fem-stjerners flyselskap ser vi frem til å styrke partnerskapet med SAS mens vi fortsetter å utvide vårt globale nettverk.”

Hurtigere enn lydens 200 Kabinansatte saksøker flyselskapet
Foto: Virgin Atlatntic

Innledning til Virgin Atlantic Airways

Virgin Atlantic Airways er et britisk flyselskap grunnlagt i 1984 av Sir Richard Branson. Selskapet tilbyr premium flyreiser til en rekke internasjonale destinasjoner, med fokus på både forretnings- og fritidsreisende. Med sitt hovedkontor i Crawley, West Sussex, opererer flyselskapet fra London Heathrow og Gatwick, samt flere andre britiske og globale flyplasser.

Kjent for sin innovative tilnærming og enestående kundeservice, har flyselskapet utviklet seg til å bli en ledende aktør i luftfartsindustrien. De tilbyr moderne fly med komfortable seter, et variert underholdningstilbud og førsteklasses måltider. Selskapet har også et lojalitetsprogram, Flying Club, som gir medlemmene muligheten til å tjene og bruke poeng på flyreiser og tjenester. Med sin sterke tilstedeværelse i SkyTeam-alliansen, styrker flyselskapet sin globale rekkevidde og tilknytning til reisende over hele verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.