Flyselskap

Qatar airways med super-salg fra Oslo lufthavn

QRA350 salg

Det er ikke lenge mellom tilbudene fra Qatar Airways.  Jeg mener å huske at det forrige salget var i slutten av juli. Dette er jo meget hyggelig for reiseglade nordmenn. Fikk du ikke med deg forrige tilbud, så er det nye muligheter nå. Det eneste du skal huske er at fristen utløper 5 september 2016, og de beste billettene går selvfølgelig først. Reise perioden er 15 september 2016 til 30 juni 2017. Triple miles til alle medlemmer av Privilege Club. Det er også muligheter for companion offer

Her er en oversikt over destinasjoner og priser:

QR M-class faresI selskapets Business class er følgende gjeldene

QR Fares

 

 

QR Festival

Til sammenligning, testet jeg prisene i Business Class for ca. en uke siden, da jeg hadde fått nyss om en kommende kampanjen. Prisene i tabellen under er QR faste lavpriser tilgjengelig stort sett hele året. En reduksjon på NOK 5 100 til Bangkok – og en reduksjon til Dubai (DXB) på NOK 3 100.

QR-std priser

Unn deg verdens beste Business Class

QR C-classOpplev verdens  reisemål med en uforglemmelig reise i verdens beste Business Class,  kåret av Skytrax World Airline Awards 2016. I din egen private oase, vil du fråtse i ultra-romslig kabin, opp til 3000 IFE underholdning, deilige spise-on-demand-retter, og midt-Østens legendariske gjestfrihet. Qatars Business Class kombinerer luksus, romslighet og elegant design med passasjer-fokusert service. Slapp av i en egen kabin, hvor du kan slappe av eller arbeide i ro og mak, mens den prisbelønte besetningen tar godt vare på deg. Godt med lagringplass gjør at du har kontroll på håndbagasjen din og avansert LED-belysning vil hjelpe deg tilpasse seg skiftende tidssoner , slik at du kommer frisk og uthvilt frem til din destinasjon.

Betingelser ved salg

Salg periode: 29 august til 5 september 2016.
Reiseperiode: 15 september 2016 – 30 juni 2017. Alle reiser må være avsluttet innen 30 juni 2017.
Blackout datoer (Reise ikke tillatt): 15 desember 2016 – 10. januar 2017. Andre blackout datoer gjelder i enkelte land. Reisene bestilles her.

Bonusprogram

Qatar Airways er medlem av Oneworld alliansen, og på reiser med Qatar Airways opptjener Q-miles i selskapets eget bonus  program Privilege Club. På selskapets hjemmeside kan man enkelt beregne opptjening på den gitt strekningen, ved help av Q-calculator. Det er alternativt også mulig å kreditere bonuspoengene til et annet Oneworld bonusprogam, for eksempel British Airway Executive Club eller Finnair Plus.

business-class-787-2_961x270

 

Doha – Qatar

Staten Qatar ligger i Midtøsten på den arabiske halvøy. Staten er et emirat med omkring 2,1 millioner innbyggere (estimat 2014). Qatar ligger på en flat og tørr halvøy i Persiabukta, og grenser til Saudi-Arabia. Landets hovedstad er Doha. Ca. 80 % av befolkningen består av utenlandske arbeidere. I juli 2008 ble det anslått at 60–70 % av fremmedarbeiderne kom hovedsakelig fra India og Filippinene, samt andre fattige nasjoner i Asia. De resterende er arbeidere fra Europa og USA.

Viktigste næring er olje- og gassindustrien. Qatar var britisk protektorat mellom 1916 og 1971, i 1971 ble landet selvstendig stat. Olje- og gassproduksjonen ble nasjonalisert 1977. Emiren har i prinsippet eneveldig makt. Qatar deltok på alliert side i Golfkrigen mot Irak i 1991. I 1995 gjorde sjeik Hamad bin Khalifa al-Thani statskupp mot sin far og tok senere initiativ til en reformprosess i landet. Statsminister siden oktober 1996 er sjeik Abdulla bin Khalifa al-Thani.

%d bloggere liker dette: