Flyselskap

Fortell oss hvor du vil dra – Now or never

SK fortell oss

Hver eneste torsdag mellom klokken 18:00 og 24:00 har SAS en kampanje. Da legger de ut en kampanje med billige billetter til en rekke ulike destinasjoner. Kampanjen heter Now-or-Never, og man har kun 6 timer på å bestemme seg. Husk at SAS har en 24 timers angrefrist på alle kjøpte billetter. Nå åpner SAS opp muligheten «Fortell» – du kan nemlig påvirke hvilke 5 destinasjoner som dukker opp i tilbudet. Personlig kunne jeg tenke meg en Chicago i SAS Plus før jul.

Fortell oss

Innimellom finner man noe som passer, både i tid og kostnad andre ganger ikke. Er du lei av at akkurat den destinasjonen du vil reise til aldri dukker opp på torsdagstilbudet Now or Never, er dette noe for deg! SAS har nå en avstemning der du som reisende kan stemme på hvilken destinasjon du kunne tenke deg å få med i kampanjen. SAS kommer således til å gi ekstra gode priser til de 5 mest populære destinasjonene i avstemningen.

Så hva venter du på? Klikk deg inn på https://scandinaviantraveler.com/no/now-or-never og avgi din stemme. Hvis flere tenker og stemmer akkurat som deg, kommer det et godt tilbud på nettopp din destinasjon. Svaret får du allerede på torsdag kl. 18:00.

Husk at du opptjener SAS Eurobonus poeng på alle reiser med selskapet.