Flyselskap

THE FIRST WING hos British Airways

 

British Airways passasjerer i Første-klasse og Gold medlemmer av Executive Club som reiser fra Heathrow vil snart ha tilgang til en ny «First Wing». Det skallages en gangvei fra innsjekking til loungene i Terminal 5. Den første, «First Wing» er planlagt ferdigstilt i april 2017. Den vil være en egen gangvei  fra flyselskapets First innsjekkings området.

Det vil skape en forbedret privat innsjekkings sone hvor kundene vil bli guidet til to nye dedikerte sikkerhets sluser. Disse er  designet for å fremskynde prosessen med å passere gjennom flyplassen. Når man er kommet gjennom sikkerhets kontrollen, vil kundene ha direkte tilgang til British Airways «Galleries First lounge» og videre gjennom til flyselskapet flaggskip «Concorde Room». Her kan utvalgte kunder slappe av før flyturen, noe som gjør reisen sømløs for selskapets gullkunder.

Samarbeid med LHR

The First Wing, er en del av en investering avtalt med Heathrow Airport. Bakgrunnen er ønske om å utvikle en forbedret Fast Track opplevelse i Terminal 5. De nye dedikerte sikkerhets kontroll slusene vil også redusere antall kunder som bruker den aktuelle Nord- og Sør-kontrollen. Øke hastigheten for alle kunder, spesielt de som reiser i Club World, gjennom Terminal 5.  British Airways ‘direktør for kundeopplevelse, Troy Warfield, sa:

«Vi er glade for å samarbeide i partnerskap med Heathrow Airport for å levere en ny dedikert sikkerhet inngang direkte fra innsjekk- til våre lounger. «Terminal 5 er vår flaggskips terminal og The First Wing vil forbedre opplevelsen av flyplassen for våre kunder i premium segmentet.»

Mark Jennings, Heathrow ‘leder av First Class Service og fast track, sa:

«Vi er begeistret av mulighetene våre til å utvide vår Fast Track produkt i Terminal 5, som underbygger vår forpliktelse til å forbedre opplevelsen for våre premium passasjerer og støtter vår visjon om å tilby verdens beste flyplass service. «The

First Wing åpnes i april 2017, da det vil være tilgjengelig for flyselskapets First Class kunder, Gold Executive Club medlemmer og oneworld Emerald-medlemmer.

Kilde: BA-mediacentre