Article

ALPINT: 1000 nye brukere hver dag av appen MySkiStar

Fordelsprogrammet MySkiStar runder snart 600 000 registrerte medlemmer og antallet vokser nå med over tusen nye medlemmer i snitt pr dag. 

MySkiStar ble innført i 2011 som et sosialt nettverk for skikjørere på SkiStars destinasjoner og et verktøy for å holde orden på egne turer i bakken og kjørte høydemeter per dag. En rekke brukerfordeler og nyttige funksjoner er blitt lagt til MySkiStar i årenes løp og interessen er større enn noen sinne. På en typisk skidag blir det nå registrert et sted mellom 800 og 1300 nye medlemmer i MySkiStar. Tjenesten ble også lansert på SkiStars nye anlegg i St. Johann i Østerrike til inneværende sesong, og kan dermed benyttes på alle SkiStars skianlegg.

«Vi har jobbet kontinuerlig med utvikling og forbedring siden MySkiStar ble lasert for 6 år siden, forteller salgs- og markedssjef Turid Backe-Viken i SkiStar Trysil. Nye funksjoner, nye fordeler og nye måter å bruke MySkiStar på er noe vi også skal fokusere på fremover. MySkiStar er både et fordelsprogram og en brukertjeneste som beriker skidagen, og målet er at alle våre skigjester benytter MySkiStar; både før, under og etter besøket i skibakken, avslutter Backe-Viken.»

Årets nyhet er MySkiStar video feature, hvor man ved hjelp av SkiPass og medlemskap i MySkiStar, kan få filmet hopp og triks i SkiStar Snow Parks. Filmklippet kan så deles i sosiale medier, eller lagres for senere tilbakeblikk.

Funksjoner og medlemsfordeler i My SkiStar:

  • se egen kjørestatistikk med antall turer, høydemeter og kaloriforbrenning
  • surfe kostnadsfritt på MySkiStar Wifi by Telenor flere steder i skibakken
  • samle pins og dele skidager på Facebook
  • følge med på topplister og delta i konkurranser
  • lage egne konkurranser og utfordre venner og familie
  • knytt seg opp mot venner og familie og se hvor de befinner seg i skianlegget
  • få rabatter og unike tilbud
  • samle bonuspoeng på nettkjøp på skistar.com og på skistarshop.com
  • få filmet sine triks i parken og dele de på sosiale medier (ny funksjon i år)

MySkiStar kan benyttes på alle SkiStars anlegg; Hemsedal og Trysil i Norge, Åre, Sälen og Vemdalen i Sverige, samt nykommeren St. Johann i Østerrike.

Skistar.com