Flyselskap

Qatar Airways Valentines med special offers for to

valentines

Da var det endelig tid for ny kampanje fra Doha baserte Qatar Airways. Denne gangen er det feiring av Valentines dagen som er 14. februar hvert eneste år. Qatar Airways drar til med ordentlig Valentines kampanje. 2 for prisen av 1.

Minner lager de beste gavene. Gjør dette til en dato å huske. Nyt et helt spesielt tilbud for to til fortryllende destinasjoner over hele verden.
Opplev Qatar Airways prisbelønte service med romslige seter , sjenerøs underholdnings system og et sofistikert kjøkken.

valentines

Her er det faktisk muligheten for å teste verdens lengste flyrute fra Doha til Auckland. Prisen helt fra Oslo er lagt ut til NOK 15 189 pr person, og dette i Business Class.

Valentines med liten skrift

Billetten må bestilles innen 15 februar 2017. Reise perioden er mellom 08. februar og 15 desember 2017.

Priser vises i tabellen gjelder for ledsager bestillinger (2,4,6,8 folk sammen).

Reisene går via Doha, Qatar. Her foretar man transfer eller flybytte ved Hamad International.

Transfer ved Hamad International Airport

Ved transitt gjennom Qatar Airways ‘5-stjerners hub, Hamad International Airport i Doha, kan passasjerer som reiser fra Helsinki nyte en komfortabel og effektiv transport. Den luksuriøse og moderne flyplass har mer enn 40.000 kvadratmeter med butikklokaler og restauranter, inkludert mer enn 70 detaljhandel og 30 serveringssteder, samt et 25-meters svømmebasseng, treningsstudio, hotell og spa.

Premium-passasjerer kan også nyte hvile i to prisbelønte lounger – Al Safwa First Lounge og Al Mourjan Business Lounge. Førstnevnte er den første verdens første flyselskap lounge som har vunnet Seven Star First Lounge Award av Seven Stars Luxury Hospitality og Livsstil Awards, kjent som «Oscar Luxury ‘.