Flyselskap

Air France legger til Maldivene rute i vinterprogrammet 2017

maldivene

Air France introduserer direkteruter til Maldivene i fra november 2017. Maldivene kan være et vanskelig sted å komme seg til ved bruk av miles og poeng. Nå åpner det seg enda en mulighet for å komme dit.

Air France vil starte to ukentlige flygninger mellom Paris Charles de Gaulle (CDG) og Male (MLE) fra 1. november 2017. Ruten vil bli fløyet med en 3-klasse figurasjon av Air France Boeing 777-200 med følgende ruteplan ved lansering:

  • AF222 Paris til Male avgang 20:50 ankommer 10:20 (1 dag)
  • AF223 Male til Paris avgang 13:05 ankomst 19:35

Flyturen er relativt lang, og har en avstand på ~ 5.140 miles i hver retning. Planlagt rute tid er på 9 timer og 30 minutter på utreisen (Paris – Maldivene). Returen tar cirka en time lengre og er 10 timer og 30 minutter.

Maldivene
Illustrasjon: OSL-CDG-MLE laget med gcmap.com

CDG-MLE

Som nevnt ovenfor, vil denne ruten bli fløyet av en Boeingn 777 med business class, premium økonomi, og økonomi. Ut fra setekartet, ser det ut som flyet vil ha Air France nyeste Business Class produkt, med helt flaet senger og direkte midtgang fra hvert sete.

Bonus-billett tilgjengeligheten på denne typen reiser er litt uvanlig. Men satser du 90 000 miles i fra Flyingblue programmet så blir det kanskje Maldivene på deg og din kjære mot slutten av året ? Muligheten for å dra fra Oslo burde være bra. Det er avgang fra Paris sent på kvelden.Maldivene:

Den klassiske forestillingen om en eksotisk tropeøy blir innfridd til fulle på Maldivene: kritthvite strender, svaiende palmer, lunt, turkisblått vann med en overflod av fargestrålende koraller og eksotiske fisker. I et land som består av 1200 små øyer, er de besøkendes hovedbeskjeftigelse naturlig nok alt som har med vann å gjøre. Bading, snorkling, dykking, windsurfing, fiske og alminnelig strand-slaraffenliv fyller turistenes dager på de øde paradisøyene.