Hotel

I dag åpner Bergen nye storstue, Comfort Hotel Bergen Airport

Comfort Hotel Bergen

Tirsdag 28. februar åpnet dørene til Comfort Hotel Bergen Airport. 
Hotellet er en del av det første byggetrinnet i utbyggingen av Bergen Business park, som er under utvikling ved den nye terminalen og Bybanens endestasjon på Flesland.

-Byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport har vært intensivt og er et av Comforts største prosjekter. Vi er veldig stolte over hotellet og godt fornøyde med å bli et naturlig møtepunkt mellom Bergen og tilreisende fra hele landet. Nå gleder vi oss bare til Bybanens endestasjon- og den nye terminalen åpner, sier Erlend Fardal Lunde, hotelldirektør på nye Comfort Hotel Bergen Airport.

Comfort Hotel Bergen med bybane

Med bygging av Bybanen helt ut til Flesland i 2017 får reisende enkel og rask tilgang til nye, friske møtelokaler, restaurant og overnatting. Hotellet er nemlig utstyrt med 304 rom og hele 12 trådløse møterom. I tillegg ligger hotellet kun to minutter fra den nye terminalen som åpner august 2017.

Comfort Hotel Bergen Airport er tilrettelagt for korte dagmøter og mindre konferanser. Når den nye terminalen åpner er det kun to minutter å gå til flyplassen. Målet er å bli en møteplass og hang out for reisende til- og fra Bergen lufthavn Flesland slik at de kan bruke tiden på å få unna litt jobb eller bare slappe av i vår Barception og lobby mens de venter på sin neste flyvning, sier Erlend Fardal Lunde.

Comfort Hotel Bergen Airport er nummer to i rekken av Comfort Hotels i Bergen.

Faktaboks:
304 rom
12 trådløse møterom
Restaurant, bar og stor gym
2 minutter fra den nye terminalen som åpner august 2017
Innendørsparkering med 110 parkeringsplasser som disponeres av tredjepart mot avgift.