Article

TV-serien om Oslo lufthavn OSL 24-7. Etter 2 uker, hva synes du egentlig om serien?

Kanalen Viasat 4 har de to siste ukene vist «bak kulissene» ved Norges hovedflyplass OSL. Serien har fått navnet OSL 24-7, og vises flere ganger hver uke i prime-time på kanalen Viasat 4. Personlig liker jeg innholdet, men det drukner i reklame på en kommersiell tv-kanal.

I forkant av lanseringen av reality tv-serien ble følgende pressemelding publisert.

Snart kan du følge livet på Avinor Oslo lufthavn i en egen TV-serie. OSL 24-7 heter serien som har premiere på Viasat 4 til våren. 

Denne høsten har det vært arbeidet for fullt med å dokumentere livet på Norges hovedflyplass, Oslo lufthavn. Med over 25 millioner reisende i året og ca. 15 000 ansatte er Oslo lufthavn et knutepunkt av internasjonal størrelse.

– Det skjer mye på Oslo lufthavn, og langt mer enn de reisende legger merke til. Det krever et utrolig samspill for å få alt til å fungere, og nå gleder oss veldig til å vise frem flyplassen fra innsiden for TV-seerne hjemme. Vi håper denne TV-serien vil være av stor interesse, blir underholdende og ikke minst vil gi folk et godt innblikk i hva som kreves for å drifte en flyplass 24 timer i døgnet, 365 dager i året, sier lufthavndirektør, Øyvind Hasaas.

Vises på Viasat 4


Serien som skal vises på TV til våren har fått navnet OSL 24-7, og skal vises på Viasat 4. TV-serien vil også være tilgjengelig på strømmetjenesten Viafree. Du møter reisende, bakkemannskaper, tollere, brøytemannskaper, flygeledere, lufthavnbetjenter, narkotikahunder og mye mer.

– Vi har god erfaring med såkalt workplace reality, og Oslo lufthavn er et fantastisk sted å lage en dokumentarserie. Med sine 25 millioner reisende i året kjenner de aller fleste nordmenn denne flyplassen godt, sier programdirektør Andreas Bakka Hjertø i MTG TV.

– Avinor har vært en fantastisk samarbeidspartner i dette prosjektet og gitt oss full tilgang til ansatte og avdelingene på flyplassen. Det setter vi stor pris på, og det er med på å styrke innholdet i serien.

Det er ikke satt noen premieredato, men serien er planlagt til å vises til våren.

– Vi gleder oss til premieren og er helt sikker på at denne serien kommer til å slå godt an blant de norske seerne, avslutter Bakka Hjertø.

Tett samarbeid avgjørende


Det er Mastiff Entertainment som produserer OSL 24-7.

– Mastiff har fått en unik tilgang til en spennende verden, og dette er en programserie det hadde vært umulig å lage uten ett tett og godt samarbeid med Avinor, sier produsent Marit Dahlviken Hagen.

– Målet med OSL 24-7 er å gi seerne et innblikk i det livet på flyplassen de vanligvis ikke får se, og det mener vi at vi lykkes med. Vi må rette en stor takk til alle de ansatte som har vært rause og latt TV-teamet følge dem på jobb, avslutter hun.

Neste program i serien OSL 24-7

Neste episode i reality serien OSL 24-7 vises mandag 20. mars 2017.

 

Om produksjonsselskapet Mastiff

Mastiff ble stiftet i 1992, og er i dag et av Norges største og mest allsidige TV-produksjonsselskap. Selskapet utvikler og produserer innhold for alle norske TV-kanaler, og for andre selskap som ønsker historier fortalt godt og engasjerende med levende bilder. Mastiffs motto er å være tettere på Norsk virkelighet.

Selskapet står bak seersuksesser som blant annet Hver gang vi møtes, Åsted Norge og TV 2 hjelper deg. I tillegg til Paradise Hotel, Boligjakten, Ingen grenser, Matkontrollen, Norges smarteste, og God kveld Norge.

Mastiff er en del av Banijay-gruppen, verdens største uavhengige TV-produksjonsselskap. Mastiff har søsterselskap i Danmark, Sverige, Finland, Storbritannia, Australia, Tyskland, Nederland, Spania, USA, Belgia, India, New Zealand, Russland, Frankrike, Italia og Norge.

 

%d bloggere liker dette: