Hotel

Club Carlson lanserer Dream Deals 2017 – du kan spare 30% på hotell

Dream Deals 2017 er Club Carlsons medlemstilbud. Club Carlson er lojalitetsprogrammet til Radisson Blu, Radisson Red og Park Inn kjeden. Nå i en begrenset periode kan du som medlem tjene 2 500 Gold Points pr. opphold, i tillegg til en rabatt på inntil 30% på rom prisen.

Spar 25 % på 350 hoteller i Europa, Midt-Østen, Afrika og Asia Pacific Regionen. Club Carlson-medlemmer får en eksklusiv rabatt på inntil 30 % og 2 500 bonus-Gold Points per opphold.

Dream Deals 2017 med liten skrift

Dette tidsbegrensede Dream Deals-tilbudet gjelder for opphold mellom 1. april og 18. juni 2017. Bestill innen 26. mars 2017!

 • Tilbudet består av 25 % rabatt på ordinær rompris på bestillingstidspunktet for hvert enkelt deltakende hotell. (Med ordinær rompris menes den ikke-kvalifiserte ordinære romprisen som de deltakende hotellene gjør offentlig tilgjengelig for elektronisk bestilling av individuelle gjester. Ordinære priser inkluderer ikke tilbudspriser, ikke-offentlige priser eller priser som krever medlemskap, spesiell tilgang eller unike koder som tilbys av deltakende hotell).
  Club Carlson-medlemmer får 30 % rabatt på gjeldende ordinære priser ved hvert enkelt deltakende hotell, forutsatt at medlemmet er logget på under bestillingsprosessen.
 • Tilbudet gjelder ved deltakende hoteller i merkevarene Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson RED, Park Inn by Radisson og Park Plaza i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia Pacific-regionen og Amerika, og forutsetter ledig kapasitet, spesifikke hotellsalg, bestillings- og servicebetingelser (f.eks minimum antall netter) og deltakende romtyper ved bestilling.
  Bestillingene må gjøres mellom 15. og 26. mars 2017, for opphold fra 1. april til og med 18. juni 2017.
 • For Radisson Blu Edwardian-hotellene kan Dream Deals-rabatten være mellom 5 og 25 % for de som ikke er medlem av Club Carlson, og mellom 10 og 30 % for Club Carlson-medlemmer, i henhold til betingelsene nedenfor.
 • Ikke-refunderbar forskuddsbetaling med kredittkort for hele oppholdet kreves ved bestilling.
  Det er ikke tillatt å endre, kansellere eller forandre bestillingen. Beløpet som belastes for bestillingen kan ikke refunderes.
  Tilbudet gjelder kun for individuelle bestillinger. Navnet på bestillingen må være identisk med kredittkortinnehaverens navn.
  Samme person må sjekke inn for oppholdet.
  Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.
 • Tilbudet gir Club Carlson-medlemmer rett til å tjene Gold Points®
 • Det tilbys ikke lojalitetspoeng hos flyselskaper for Dream Deals.
 • Club Carlson-medlemmer får 2 500 bonus-Gold Points i tillegg til opptjening av ordinære poeng per opphold. Sammenhengende netter regnes som ett opphold og bonuspoeng kan derfor opptjenes bare én gang for påfølgende netter.
 • Tilbudet kan endres eller avbrytes uten forvarsel
 • Tilbudet er underlagt lovene som gjelder i området der de deltakende hotellene ligger, og er ugyldig eller ikke gjeldende der det er lovstridig.

%d bloggere liker dette: