Flyselskap

SAS DREAMS – The Secret World of Umami

SAS Dreams World of Umami

Det er ingenting galt i å ønske noe mer. Noe nytt. Noe spesielt. Noe ganske utrolig. Det er derfor vi har gjort SAS Dreams, et skreddersydd konsept som tilbyr helt unike opplevelser, for SAS Eurobonus -medlemmer. Så sjekk innboksen din for denne spesielle invitasjonen.

Slik lyder budskapet for Eurobonus medlemmer med høy poeng faktor. SAS har i det stille lansert et eget program for selskapets mest lojale kunder. Disse har blitt invitert med på spesielle events rundt om i Verden. Nå er det mystiske Japan og World of Umami som står på tapetet.

På SAS nye hjemmesider, enn så lenge i beta-versjon er tilbudet lagt ut.

Invitasjonen til World of Umami

Konnichiwa

Bli med på vår kulinariske reise til Japan, den ultimate reisemål for alle matglade.

Fra 6. til 11. juni inviterer SAS Dreams deg til å oppleve et unikt gastronomisk eventyr i Japan sammen med selskapet egen Head Chef , Peter Lawrance.

Besøk matmarkeder, bli med eksklusive smaksprøver og finne din egen favoritt blant byens mange særegne restauranter.

I tillegg til å spise deg gjennom Tokyo og Kyoto, får du sjansen til å bli med på skreddersydde opplevelser for SAS-Eurobonus medlemmer: Besøk et av verdens flotteste storkjøkken, utforske “Tokyos Time Square”, få nærkontakt med Sumo brytere og beundre noen av Japans mest berømte templer.

Kombiner dine lidenskaper for mat og reise og være en av de få som vil få en ekte smak av Japan.

Vær oppmerksom på at antall deltakere er begrenset til 20, så bestill nå.

Priser og praktisk info

Program

Tuesday June 6th 

15.45 Departure from Copenhagen Airport (CPH), arrival 09.35 at Tokyo Narita International Airport (NRT)

Wednesday June 7th   

  • Check-in at hotel Andaz    
  • Visit Mikkeller at Shibua
  • Pop up Japanese beer and liquor presentation
  • Trip to Shibua Crossing (“Tokyo’s Times Square”) and Harjuki
  • Dinner at Robatayaki “Japanese BBQ” restaurant at Roppongi Inakaya

Thursday June 8th   

  • Visit to the fish market 
  • Experience private Sumo Training in Ryogoku 
  • Visit a Japanese knife shop  
  • Sushi/Sashimi breakfast/lunch (Tsukiji Fish market)
  • Gourmet dinner at Mikano (Fugo, Hamo Summer fish) 2-star special made Kaseki dinner 
  • Evening visit at Golden Gai 

Friday June 9th  

  • Check out from hotel Andaz and Bus transfer to Tokyo train station
  • Shinkansen, High-speed train to Kyoto (View Mount Fuji)
  • Local train to Yamasaki/Suntory station
  • Tempura lunch at San-Syo Tei restaurant
  • Walk from restaurant to Suntory Yamazaki Whiskey distillery 
  • Private guided tour through the distillery including whisky tasting 
  • Check-in at Hotel Four Seasons
  • Visit Myo Shin ji temple
  • Traditional Vegan Temple dinner (tea/sake/beer) with entertainment from Maiko, Geisha and musician
  • Visit Arashiyama 

Saturday June 10th     

  • Check-out from the hotel
  • Walk to Kiyomizudera temple (Pure Water Temple) 
  • Visit Nishiki Market 
  • Unagi lunch at the 1-star Michelin restaurant Gion Uokeya U 
  • Shinkansen to Tokyo
  • Check-in at hotel Andaz
  • Yakiniku Nakahara “Meat” dinner Wagyu
  • Sake/cocktail event

Sunday June 11th  

  • Check-out from hotel and bus transfer to Narita International Airport
  • A unique and private visit, presentation and lunch at Tokyo Flight Kitchen, one of the best and finest catering location in the world 

11.10 Departure to Copenhagen with SK984, arrival at 15.35 at Copenhagen Airport

Price excludes

  • Travel insurance
  • Meals not stated in the itinerary
  • Personal expenses

There may be changes to the times and as well as program

Food & beverage:  
– Green Matcha tee (temple) 
– Sake  
– Shouchu  
– Japanese Beer and sprit tasting 
– Japanese Whiskey  
– Unagi (ål) 1* Michelin 
– Sushi/Sashimi  
– Yakitori 
– Japanese noodles 
– Fugo (fish)  
– Hamo Summer fish 
– Wagyu beef tasting menu (Making: Master of Wagyu) 
– Vegan temple meal 
– Top Japanese gourmet dinner 
– Ginko Nuts 
– Pickled specialties 
– Local Umeshu 
– Tempura lunch taking place in a 150-year-old house