Flyselskap

Qatar Airways kampanje – reis minst 2 personer

Qatar Airways har nok en gang dratt i gang en ny salgskampanje med tildels meget hyggelige priser. Forutsetningen for å kunne benytte prisene i vedlagte matrise er at minst 2 personer bestiller og reiser samtidig.

I tabellen under finner du tilbudene som gjelder for avreise ved Oslo Lufthavn i perioden 21. april til 20. juni 2017. Siste dag for bestilling av tilbudet er satt til 10. april 2017. Det er særlig billetter til Bangkok og Phuket i Economy class som kommer gunstig ut i dette tilbudet. Benytt denne linken for å komme til tilbudet.

minst 2 personer
Tabell sakset fra Qatar Airways hjemmeside – torsdag 30-03-2017

Vi testet akkurat Qatar Airways Business Class på strekningen Oslo-Doha i Business Class. Testen kan du lese her.

Hamad International Airport – ble nylig kåret til verden 6. beste flyplass av Skytrax

Transfer ved Hamad International Airport

Ved transitt gjennom Qatar Airways 5-stjerners hub, Hamad International Airport i Doha, kan passasjerer som reiser fra Oslo nyte en komfortabel og effektiv transport. Den luksuriøse og moderne flyplass har mer enn 40.000 kvadratmeter med butikklokaler og restauranter, inkludert mer enn 70 detaljhandel og 30 serveringssteder, samt et 25-meters svømmebasseng, treningsstudio, hotell og spa.

Flyplassen ble akkurat kåret til 6. beste i verden av Skytrax.

Premium-passasjerer kan også nyte hvile i to prisbelønte lounger – Al Safwa First Lounge og Al Mourjan Business Lounge. Førstnevnte er verdens første flyplass lounge som har vunnet Seven Star First Lounge Award av Seven Stars Luxury Hospitality og Livsstil Awards, kjent som «Oscar Luxury».

Minst 2 personer – det med liten skrift

Gyldig på Qatar Airways opererte flyvninger fra Oslo.
Salg periode: frem til 10 april 2017.
Reiseperiode: 21. april -20. juni 2017
Rabatten gjelder Business Class returbilletter .
Antall seter er begrenset og er avhengig av tilgjengelighet av relevant bookingklasse :

Minimum opphold: 5 dager. (GCC 4 dager)
Maksimum opphold: 1 måned
Prisene som vises i tabellen ovenfor er de laveste voksen retur priser inkludert skatter, avgifter og flyplassavgifter, alle tilgjengelige prisalternativer og gjeldende regler vil bli vist ved bestilling.
Andre vilkår og betingelser gjelder.