Flyselskap

Emirates Filippinene spesial

Emirates lanserer Emirates kutter Filippinene

Vi har fått mange henvendelser om hvorfor det i stor grad fokuseres på reiser til og fra det Thailandske kongeriket. Det skyldes at det i stor grad er et nesten umettelig marked. Men vi lytter til leserne, og her har vi en Emirates Filippinene spesial. Emirates er et selskap som flyr til hele 3 destinasjoner i den Filippinske øystaten.

I dagens spesialtilbud, er alle 3 destinasjonene på salg. Felles for alle, er at utreise i skoleferien ikke er mulig, men dersom man har fleksibiliteten til å holde ferie uten for main-stream er dette en gylden mulighet. Husk at dersom du reiser med et gyldig Norsk pass, er det ingen krav til visumsøknad i forkant. Ved ankomst gis nordmenn 30 dagers turist-visum.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Emirates i Filippinene på karet

Emirates har hele 3 destinasjoner i Filippinene. Det er Cebu, Clark og Manila. Kart utviklet med www.gcmap.com

Bestillingsbetingelser

 • Prisene gjelder for tur/returflyvninger og  det er begrenset tilgjengelig
 • Salgsperioden: 8. april til 24. april 2017
 • Reiseperiode: 13. april til 30. november 2017
 • Rabatterte priser gjelder ikke for utreise mellom;
  15. juni og 23. juli 2017
  29. september og 9. oktober 2017
 • Rabatterte priser gjelder ikke for hjemreise mellom;
  17. juli og 18. august 2017
  2. januar og og 11. januar 2018
 • Billettene må kjøpes minst fem dager før reisedagen
 • Barn (2-11 år) rabatt: 25% av voksenprisen. Spedbarn (0-1 år): 90% av voksenprisen
 • Minimum opphold: tre dager etter avreise fra opprinnelse
 • Maksimum opphold: en måned.
 • Endringer: Endringer er ikke tillatt
 • Avbestilling: billetter kan ikke refunderes
 • Stopovers: to stoppested er tillatt; En i hver retning, tillatt i Dubai – en gratis og den andre til et gebyr på kr 400.

Om Filippinene

Republikken Filippinene er en øystat i Stillehavet, som består av 7 107 øyer omkring 650 km sørøst for det asiatiske fastlandet.

Landet var spansk koloni fra 1521 til 1898, og deretter kontrollert av USA til 1946. Det er sammen med Øst-Timor og Sør-Korea et av de tre asiatiske land som har kristendom som dominerende religion. Sammen med den amerikanske innflytelsen har dette gjort Filippinene til et av Asias mest vestligorienterte land.

Rett etter andre verdenskrig var Filippinene et av de høyest utviklede landene i Asia, men har siden sakket akterut på grunn av manglende økonomisk vekst, forskjellige regjeringers konfiskering av eiendom, feilslåtte forsøk på politiske reformer og utbredt korrupsjon. Derimot har forholdene forbedret seg de senere årene og har nå en høy økonomisk vekst, som stammer først og fremst av en teknologisk industri i sterk vekst, og billig arbeidskraft i andre sektorer som gjør landet attraktivt for produksjonsbedrifter og pengeoverføringer fra emigranter.