Flyselskap

Inntil 50% rabatt på Qatar Airways Business Class fra Oslo

Vi publiserte akkurat artikkelen om «Plan Early – Travel The World», og denne var myntet på reisende som kan planlegge langt frem i tid. Parallelt med dette kjører det Doha baserte selskapet Qatar Airways en kampanje med inntil 50% rabatt i Business class. Dette gjelder primært for reisende, som kan kaste seg fort rundt. Reisen må nemlig være avsluttet innen 21. juni 2017.

I utgangspunktet er hele rutenettverket inkludert i tilbudet med unntak av Australia, New Zealand, Japan, Sør Korea og Hong Kong. Har du ikke prøvd Qatars Business Class produkt, les vår anmeldelse her.

Her er noen pris eksempler.

Type Klasse Fra Til Pris  
Tur /Retur Business Oslo Bangkok                     10 149 NOK
Tur /Retur Business Oslo Singapore                     10 299 NOK
Tur /Retur Business Oslo Krabi                     12 499 NOK
Tur /Retur Business Oslo Bali                     14 299 NOK
Tur /Retur Business Oslo Zanzibar                     17 749 NOK

Betingelser for 50% rabatt

  • Reisen gjelder på Qatar Airways egne ruter fra Oslo.
  • Reisen må bestilles enten på Qatar Airways sin hjemmeside eller ved et reisebyrå (gebyr kan påløpe).
  • Reisen kan bestilles i tidsrommet 9. mai til 22. mai 2017.
  • Minimums opphold på destinasjon er 6 dager
  • Reisen må være avsluttet innen 21. juni 2017.

Medlemmer av Qatar Airways Privilege Club opptjener selvfølgelig Q-Point & Q-miles på disse billettene. Tilbudet lar seg kombinere med bruk av MasterCard. Har du ikke MasterCard, kan du søke om Shell MasterCard her. Kortet er gratis, og kan kanskje spare deg NOK 1000 på flybilletten.

50% rabatt

 

Transfer ved Hamad International Airport

Ved transitt gjennom Qatar Airways 5-stjerners hub, Hamad International Airport i Doha, kan passasjerer som reiser fra Oslo nyte en komfortabel og effektiv transitt. Den moderne flyplassen har mer enn 40.000 kvadratmeter med butikklokaler og restauranter, inkludert mer enn 70 detaljhandel og 30 serveringssteder, samt et 25-meters svømmebasseng, treningsstudio, hotell og spa.

Flyplassen ble akkurat kåret til 6. beste i verden av Skytrax.

Premium-passasjerer kan også nyte hvile i to prisbelønte lounger – Al Safwa First Lounge og Al Mourjan Business Lounge. Førstnevnte er verdens første flyplass lounge som har vunnet Seven Star First Lounge Award av Seven Stars Luxury Hospitality og Livsstil Awards, kjent som «Oscar Luxury».

 

Bli medlem av vår Facebook-gruppe flightdeals.no og motta gode deals.

%d bloggere liker dette: