Flyselskap

My Emirates Pass – åpner dører i Dubai

My Emirates Pass

 

Alle Emirates-kunder kan denne sommeren utforske mer av Dubai med My Emirates Pass, et tilbud som gjør Emirates’ boardingkort om til et eksklusivt fordelskort med unike tilbud og rabatter.

 

De som flyr til eller via Dubai mellom 1. juni og 31. august 2017 kan benytte seg av en rekke tilbud på noen av Dubais mest kjente attraksjoner, kun ved å vise fram deres Emirates boardingkort* og gyldig legitimasjon. Ved bestilling før 9. juni, betaler man kun kroner 2.999,- per person om man reiser to eller flere sammen.

 

My Emirates Pass gir Emirates-reisende spesielle rabatter på over 120 restauranter i verdensklasse i Dubai. Eksklusive tilbud er også tilgjengelig på en rekke fritidsaktiviteter, inkludert besøk til golfbaner, spennende fornøyelsesparker eller luksuriøse spas over hele byen. For å se alle My Emirates Pass-tilbud, vennligst klikk her.

 

Med solskinn året rundt, shopping og restauranter i verdensklasse, vakre strender og ikoniske bygninger, tilbyr Dubai noe for hele familien. My Emirates Pass kan brukes til å nyte noen av byens nyeste attraksjoner, som Dubai Parks and Resorts med tre temaparker: Bollywood Parks™ Dubai, Motiongate™ Dubai, samt regionens første Legoland® Park og Legoland® badeland.

My Emirates Pass

Emirates’ knutepunkt, Dubai, tilbyr direkte flygninger til over 150 byer i 80 land, inkludert den nyeste destinasjonen Zagreb som blir lansert denne uken. Flyselskapet tilbyr enestående ombordservice fra sitt internasjonale kabinpersonale bestående av ansatte fra 135 land som snakker mer enn 60 forskjellige språk. Med seter som kan gjøres om til flate senger i Business Class, verdens største seteinnbygde skjermer på 13,3 tommer i Economy Class og mer enn 2500 kanaler med on-demand underholdning på det prisvinnende underholdningssystemet ice Digital Widescreen, tilbyr Emirates kvalitetsprodukter og mye verdi for pengene.

 

De som reiser med barn kan benytte seg av egne familietilbud. Disse inkluderer alt fra prioritert ombordstigning på alle flyplasser til egne barnemenyer, dedikert barneunderholdning fra ice, eksklusive leker og Lonely Planet Kids aktivitetssekker. Emirates er det eneste flyselskapet som opererer med en flåte bredbuksfly bestående av kun av Airbus A380- og Boeing 777, som bidrar til å løfte passasjeropplevelsen.

 

For mer informasjon om Emirates, inkludert hvordan du bestiller flyreiser og en komplett liste over vilkår og betingelser for dette tilbudet, besøk www.emirates.com.