SAS EuroBonus

Bekreftet: Egon og SAS EuroBonus inngår samarbeid

Diamant medlemmer

SAS EuroBonus og restaurantkjeden Egon inngår samarbeidsavtale. I den aller nærmeste fremtid kan du spise deg til en EuroBonus reise med SAS.

På den «ny» migrerte hjemmesiden til SAS EuroBonus, har det etterhvert dukket opp nye samarbeidspartnere. I dag kan vi lette på sløret at alle 38 av kjedens restauranter i Norge inngår samarbeid med EuroBonus. Også restauranten i Stockholm inngår i samarbeidet. Det er ikke gitt noen dato for oppstart, ei heller hvor mange Ekstrapoeng man opptjener per brukte hundrelapp. Vi antar at konseptet som skal driftes av selskapet Loyal Solutions hvert øyeblikk blir lansert, og at opptjening ligger mellom 50-100 ekstra poeng per hundrelapp i spend. Morselskapet til Egon, Norrein Gruppen bekrefter i en epost at man vil opptjene 50 EuroBonus Ekstra poeng per hundrekroner brukt, og at lanseringen er forventet i løpet av en til to uker.

Egon

Om Egon

Egon restaurant er et restaurantkonsept som åpnet sin første restaurant på Nordstrand i 1984. Egon er et registrert varemerke som eies av Norrein AS i Trondheim. I Trondheim finnes også Egon´s hovedkontor.

Navnet kommer fra filmfiguren Egon Olsen fra Olsenbanden. Olsens bowlerhatt er valgt som en del av restaurantens logo. Konseptet er basert på at gjestene selv går til bardisken og bestiller/betaler mat og drikke. Drikke hentes selv. Maten serveres ved bordene. Menyen omfatter 13 frokost- og lunchretter, 18 hovedretter, 14 pizzavarianter, småretter, salater, sandwicher og hamburgere samt 10 desserter. Interiøret er røft, med murstein og grove låveplanker som dekorelementer.

Åpningstidene er hver dag utenom julaften og 1.juledag. I 2016 hadde selskapet en omsetning på 1,65 milliarder kroner noe som ga en økning rundt 26 prosent mot året 2015

Den første restauranten ble åpnet i Oslo (Nordstrand) i 1984 og Arve Opsahl som hadde rollen i de norske filmene om Olsenbanden var blant gjestene.

%d bloggere liker dette: