Nordic Choice Hotels er i disse dager vertskap og sponsor for Altibox Norway Chess og Norway Summit som går av stabelen i Stavanger fra 5. til 17. juni.

Norway Summit er en årlig konferanse og en del av verdens mest innovative sjakkturnering, Altibox Norway Chess. Under turneringen inviterer Norway Summit til en internasjonal møteplass hvor dialog og kunnskapsdeling står i sentrum. Det er de tre hotellene Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Energy og Clarion Hotel Stavanger som er vertskap for de ulike arrangementene.

At Altibox Norway Chess og Norway Summit velger å arrangere sin konferanse og turnering hos oss, er et stort kvalitetsstempel for Nordic Choice Hotels og Clarion-kjeden. Vi setter stor pris på samarbeidet med arrangørene som har jobbet hardt for å trekke et så stort arrangement til Rogaland. Det betyr mye for oss som region, og selvsagt enda mer for våre tre vertskapshoteller Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Energy. Vi skal stå på dag og natt for å innfri forventningene.

Laila Neverdahl, Hotelldirektør for Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Stavanger og Clarion Hotel Energy

Altibox Norway Chess har i løpet av få år vokst seg til å bli en av verdens desidert sterkeste sjakk-turneringer. Det hele begynte på Ålgård i Rogaland med en idé om å lage en verdens-turnering på norsk jord, noe som aldri hadde blitt gjort før. Gründer og styreleder i Altibox Norway Chess, Kjell Madland, satte i gang planleggingen og med hjelp fra andre ildsjeler i området har en verdens-turnering på elitenivå blitt en realitet. Foruten Norges egen verdensmester, Magnus Carlsen, som er stolt ambassadør for Altibox Norway Chess, trekker arrangemnetet deltakere og gjester som Vishy Anand og sjakk-legenden Gary Kasparov.

Vertskap for Altibox Norway Chess

Altibox Norway Chess 2017 foregår i Stavanger fra 5.-17. juni

Photocredit: Joachim Goa Steinbru