Hotel

THE THIEF-designerne bak nyåpning av dansk funkisperle

dansk funkisperle

Petter Stordalen og de norske designerne i Wille Interior skal erobre København med nyåpningen av designhotellet SKT. PETRI. Det er Norges tur til å imponere danskene, med en dansk funkisperle.

I stjernearkitekt Vilhelm Lauritzen sin bevaringsverdige funkisperle fra 1928 har designteamet bak THE THIEF fått boltre seg fritt. I går fortsatte Petter Stordalen Nordic Choice sin satsing i Danmark med nyåpning av SKT. PETRI. Hotellet i hjertet av København har fått nytt design, 20 nye rom, ny restaurant, ny bar, bakhage og danske kunstnere som Bjørn Nørgaard har proppet hotellet med kunst.

Dansk funkisperle – kunne flyttet inn på dagen

— Jeg elsker Danmark, de har vært pionerer på design her i Norden. Denne gangen er det vi nordmenn som skal vise Danmark hva vi får til. SKT. PETRI skal bli et sted hvor man skal kunne nyte livet og oppleve et servicenivå helt i verdensklassen! Jeg vet jeg bor i Norge, men merker at jeg vil flytte inn permanent på SKT. PETRI allerede i dag.

Petter Stordalen

Internasjonal følelse i Norden

I snart 15 år har Hotel SKT. PETRI i indre København vært et sted for lokale og internasjonale gjester med en velutviklet sans for luksus. Nå er det tatt til nye høyder med det nytt design. Hotelldirektør Jesper Stubgaard forteller at målet med hotellet er å ikke bare være et sted for internasjonale gjester, men også københavnernes foretrukne hotel.

— Vi har gleden av å invitere til det nye SKT. PETRI. Både våre stamgjester og internasjonale besøkende kan se frem til en avslappet stemning, personlig service og høyt kvalitetsnivå i de nye rammene, sier hotelldirektør Jesper Stubgaard.

Allerede i januar 2017 åpnet “P eatery”, en selvstendig restaurant og bar på gateplan ut i Krystalgade. Hotellet har 288 rom, 26 suiter, egen restaurant og bar, et loungeomårde, syv møterom samt en bakgård og et fitnessområde.