Flyselskap

SAS: Cafe Lounge på Bergen Lufthavn Flesland

Bergen Lufthavn Flesland

SAS bekrefter i nyhetsbrev i ettermiddag at de åpner Cafe Lounge ved Bergen Lufthavn Flesland, når den nye terminalen tas i bruk 17. august 2017.

I midten av august åpner vi dørene til en ny SAS Café Lounge i Bergen der våre passasjerer kan slappe av med en kaffe eller jobbe litt. Bergens nye SAS Café Lounge blir tilgjengelig for passasjerer som bestiller SAS Plus, er Star Alliance-Gullmedlem eller EuroBonus Pandion-, Diamant eller Gullmedlem.

Det blir den fjerde flyplassen i Norge der vi etablerer en SAS Café Lounge. De tre andre er tilgjengelige i Trondheim, Tromsø og Alesund.

SAS Café lounger har et avslappet miljø i transferhallen der de reisende kan slappe av, bruke WiFi, jobbe eller se en film. Selvsagt finnes både arbeidstasjoner og plasser for en kaffekopp. Slapp av med en kaffe, te, juice, vann, kaker, boller eller frukt mens du venter på flyet.

SAS Café lounger

  • Servering av kaffe, te, juice, boller, småkaker og frukt
  • Gratis WiFi

 

Bergen Lufthavn Flesland
Fra og med 17. august 2017 kan man som reisende i SAS Plus eller innehaver av SAS Eurobonus Gold / Diamond benytte lounge ved Bergen Lufthavn Flesland

Lokasjoner:   Bergen, Tromsø, Trondheim og Ålesund

Les mer: SAS lounge-tilbud her

Om Bergen Lufthavn Flesland

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen – og Norge sammen med verden.

Bergen lufthavn, Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig. Med omlag 70 direkteruter til inn- og utland sørger lufthavnen for at reiseglade Vestlendinger reiser ut i verden, og vi bidrar til vekst næringslivet i vår region. Etter mange års plassutfordringer åpner den nye flyterminalen 17. august 2017.

%d bloggere liker dette: