Flyselskap

Hund ble borte på veien fra flyet til bagasjebåndet

hund ble borte

En hund ble borte på veien fra flyet til bagasjebåndet. Dette skjedde natt til lørdag 29. juli ved Oslo Lufthavn Gardermoen.

Ifølge VG opplyser pressekontakt Tonje Sund i SAS klokkken 15.11 at Bamse er observert inne på flyplassområdet, og Airport patrol er ute for å lokalisere hunden. Den er foreløpig ikke funnet, eierne er på vei for å bistå.

Den landsomfattende Facebookgruppa «Med hjerte for hunder på rømmen – reserveløsning» har engasjert seg i letingen etter Bamse.

– Det er helt forferdelig. Han ble borte da eierne landet på Oslo Lufthavn rundt midnatt, forteller Nina Mathiesen fra Romerike.

Hun er en av personene bak Facebookgruppa som mobiliserer frivillige til å lete etter hunder som har kommet bort fra sine eiere.

Screen-shot – Dragrace-banens plassering

Sett ved dragracebanen

Ifølge VG ble hunden, som er en chihuahua blandingshund, borte etter at flyet han var på landet fra Spania.

Det ble etter hvert satt i gang en leteaksjon, blant annet med varmesøkende kamera, men hunden er fortsatt på rømmen.

– Bamse ble sist sett ved dragracebanen på Gardermoen ved 11-tiden i dag. Hunder har en tendens til å søke tilbake til buret eller stedet der de kom bort fra eieren. Vi få inderlig håpe at ikke det skjer, sier Mathiesen.

Hun har allerede mobilisert medlemmer av Facebookgruppen til å lete i området og ber også andre som er i området om å holde utkikk.

Pressekontakt i SAS, Tonje Sund, sier til VG at hunden forsvant ut av buret i det stuerne snudde seg for å hente en tralle og at letingen fortsetter gjennom dagen.

Kilde: rb.no / VG

%d bloggere liker dette: