Flyselskap

KLM søker jorden rundt-reporter

jorden-rundt

Flyselskapet KLM starter i disse dager en rekrutteringskampanje etter reisereportere som på flyselskapets regning skal få reise rundt i verden for å jakte på gode nyheter. En person per land, fra Norge, Sverige og Danmark vil bli utvalg som flyvende reportere og får utforske nye mennesker og kulturer med kamera rundt halsen.

–Å reise handler om så mye mer enn å bare forflytte seg. Når du reiser får du ta del i andre menneskers hverdag og historier, sier Emmelie Johansson, markedssjef for Air France og KLM i Norden.

Små og store historier fra ulike steder i verden vil bli rapportert hjem og publisert i KLMs ulike kanaler i løpet av høsten og frem mot årsskiftet. Nyhetene vil bli vist i form av filmer, artikler og bilder.

Costa Rica Colombia jorden-rundt

Jorden rundt reporter

Flyselskapet KLM utvidet sitt nettverk med 16 nye destinasjoner frem mot sommeren 2017 og har nylig annonsert at de øker sin kapasitet i Norden med 10 prosent frem mot høsten 2017.

–Når man reiser tar man ofte med seg gode historier hjem. Ettersom vi flyr verden rundt tar vi nå med oss disse reporterne for å rapportere positive historier, sier Emmelie Johansson.

Her kan du lese mer om kampanjen og melde deg på som norsk reisereporter for KLM:
https://www.klm.com/travel/no_no/campaigns/reporter.htm
Påmeldingsfrist er 13.august 2017.

Om KLM Royal Dutch Airlines

KLM Royal Dutch Airlines ble grunnlagt i 1919, og har vært en del av selskapet Air France-KLM siden fusjonen i 2004. De to flyselskapene har beholdt sin identitet og fokuserer på tre kjernevirksomheter: passasjertransport, cargo og vedlikehold av fly. Vi tilbyr våre kunder et nettverk av 328 destinasjoner i 118 land. Siden sammenslåingen har KLM nesten doblet sine inntekter og økt antallet destinasjoner. I 2016 reiste 93,4 millioner passasjerer med KLM.