Flyselskap

Qatar Airways: Tjen opptil 500 000 Qpoints

 

 

Tjen opptil 500 000 Qpoints

Qatar Airways har definitv avsluttet sommerferien i Doha. Gjennom selskapets lojalitetsprogram Privilege Club, har de lansert en av de aller råeste bonus-opptjeningskampanjer jeg noen gang har sett.

Du kan opptjene 500 000 Qmiles. Det er mer enn tilstrekkelig for å fly mellom New York (JFK) og Doha, Qatar – 3 ganger tur/retur i Business Class. Dette er neste rute som får lansert Qsuites medio september 2017.

Hvordan virker dette?

Qatar Airways har plutselig fått frigjort endel flymaskiner, ettersom embargoen på flyvninger over UAE, Saudi Arabia mfl. ble innført i starten av juni måned. QR har forut for dette allerede lansert en meget ekspansiv plan for nye ruter.

Første rute du “må” være med på er en “Donald” rute mellom Doha og Sohar, Oman.

Les også:  Qatar Airways planlegger å etablere en sekundær base i Oman

Doha – Sohar (08 august 2017)

Doha – Sohar er som en tur mellom Oslo og Trondheim. Flytiden er beregnet til ca 45 minutter, og billigste billett koster kun USD$ 320.

Tjen opptil 500 000 Qpoints
Qatar Airways rute mellom Doha, Qatar og Sohar, Muscat.

Den ruten er enkel, og også en mulighet for ferierende i Qatar enten på vei ut eller hjem, men moroa stopper ikker her.

Doha – Praha (21 augst 2017)

For å vinne premien på 500K Q-miles, må du også delta flyvningen mellom Doha og Praha (Praque). Første turen på denne ruten finner sted den 21. august 2017. I skrivende stund er en “enkelt” Economy flight på USD$ 621.

Tjen opptil 500 000 Qpoints
Qatar Airways: rute mellom DOH og PRG – Praha.

Hyggelig i Praha, men kan jo ikke gå av med pensjon der i dette tilbudet?. Her skal man hjem til ørkenen i Doha, for en ny fartsfylt “debut”.

 

Doha – Kiev (28 august 2017)

For å vinne premien på 500K Q-miles, må du også delta flyvningen mellom Doha og Kiev. Første turen på denne ruten finner sted den 28. august 2017. I skrivende stund er en “enkelt” Economy flight på USD$ 750.

Tjen opptil 500 000 Qpoints
Ruten mellom Doha og Kiev (KBP)

Ved første øyekast virker dette som fullstendig galskap, og det er det kanskje.

Qatar Airways kan komme til å åpne flere ruter i perioden. Du må registrere deg på en spesiell link, og det er forståelig.

Erfaringsmessig er det alltid billigere å starte reisen i enten Cairo, Egypt eller Colombo, Sri Lanka. Vi sjekker ut dette i løpet av de 3 neste dagene, og bringer deg kanskje 3-ukers ferie forslag ombord i en flyvemaskin !