Hotel

Baynan Tree: Lengsel etter en drømmeferie?

Bayan Tree

Bo i vakre villaer omgitt av tropisk natur og nyt storslagen utsikt over himmel og hav. Opplev harmoni i din egen verden, langt unna hverdagens stress og jag.

Banyan Tree Samui ligger på øya Koh Samui og er et 5 stjerners resort. Bostedene er ekstra flotte, bygget med Thai arkitektur og innredet i moderne, elegant stil. Hver villa har eget utendørs ”infinity” basseng og store soldekk. Villaene ligger i terrasser med utsikt over Lamai Bay og den Thailandske gulfen.

Strandparadis

Banyan Tree Samui har en skjermet strand som ligger i en naturskjønn bukt, og sanden er hvit og finkornet. Stranden regnes for en av de flotteste både på øya Koh Samui og i Thailand. Banyan Tree Samui ble nylig kåret som nr. 1 av de 10 beste strandhotellene i Thailand av Tourism Authority of Thailand (TAT) ‘People’s Choice Awards.

Velvære og vennlighet

Banyan Tree er berømt for sine spabehandlinger. Selskapet grunnla sitt første spa i Phuket i 1994 og har utviklet en holistisk tilnærming basert på tradisjonelle asiatiske healing terapier. Det legges vekt på ‘high-touch, low-tech’ som hedrer menneskelig berøring og bruk av naturlige urter og krydder. Banyan Tree Spa Samui byr også på hydroterapi (vannbaserte) behandlinger hvor den omkringliggende regnskogen utgjør en del av den velgjørende totalopplevelsen.

Middag i måneskinn

En av de store opplevelsene på Banyan Tree Samui er å spise middag på stranden under stjernehimmel og i måneskinn. Det serveres lokale råvarer av fisk, skalldyr og grønsaker som tilberedes på en velsmakende og naturlig måte.

Fasiliteter og aktiviteter

Vil du starte dagen med ”bøy og tøy” og solhilsen tilbys daglige Yoga og Stretching klasser. Resorten har også gymsal med high tech apparater. Er de yngste med på tur, finnes Kids Club for barn fra 4-12 år hvor de bla kan lære Thai dans og lokal tegnekunst. For alle på jobbreise, tilbys møterom for opp til 50 personer. Gratis internett er tilgjengelig i alle rom.

Bestill nå

Nå er det 10% early bird rabatt på bookinger frem til 31 oktober. Rabatten får du ved å bestille hos et reisebyrå.