Flyselskap

Qatar Airways – mobiltelefon kampanje 21 august 2017

mobilltelefon kampanje

Flyselskapene finner stadig på nye sprell for å tiltrekke seg nye reisende. Qatar Airways har sendt ut en teaser til sine kunder. I morgen mandag 21 august 2017 er det spesialtilbud til alle som bestiller via sin mobiltelefon.

  • Bestill billetter på mobilen din i morgen for et spesialtilbud
  • Bestilling av Qatar Airways-flyvninger med mobilen din er i ferd med å bli enda mer givende.
  • Et godt tilbud er på vei til deg i morgen 21. august 2017, og du får sjansen til å vinne fantastisk premie.
  • Hold deg oppdatert for flere detaljer.

Mobiltelefon kampanje

Last ned appen og ta kontroll over dine flydetaljer med Qatar Airways, nå tilgjengelig på 12 språk. Søk etter alle de siste spesialtilbudene, bestill reisen din, sjekke inn på farten med mobilen din. Alt du trenger for sømløs reise er nå for hånden.

Om Qatar Airways

Qatar Airways  er det nasjonale flyselskapet i Qatar, og har base i Doha. Qatar Airways er ett av bare seks flyselskaper i verden som har fått fem stjerner av det uavhengige byrået Skytrax, som vurderer service og kvalitet. Selskapet er ifølge Skytrax verdens beste flyselskap i 2017.

Selskapet ble grunnlagt i 1993 etter initiativ fra medlemmer av kongefamilien i landet. Driften startet i januar 1994.

Etter noen år med tap fulgte en reorganisering etter vestlig modell i 1997, og selskapet fikk ny ledelse. Kongefamiliens eierskap ble redusert til 50 %. Qatar Airways satset samtidig tungt på å bygge opp en flåte bestående av fly produsert av den europeiske flyprodusenten Airbus. I 2007 åpnet selskapet imidlertid opp for Boeing, og har for tiden ordrer på nye fly hos begge produsentene, blant annet syv eksemplarer av Airbus A380 som ble levert i år 2010.

 

Qatar Airways benytter flytypen Boeing 787-8 på sin daglige Oslo-flyvninger, samt Boeing 777-cargo og Airbus A330-cargo 3 ganger i uken