Flyselskap

KLM inngår samarbeid med Get Your Guide

Costa Rica Colombia Get your Guide

Flyselskapet KLM inngår nå et samarbeid med den ledende nettaktøren for turistaktiviteter, Get Your Guide. Gjennom samarbeidet kan KLMs kunder bestille over 30.000 aktiviteter på mer enn 2500 destinasjoner rundt i verden, direkte fra KLMs egne plattformer Messenger, KLM.com, KLM-appen og portalen ombord på KLMs fly.

Reservasjonene kan legges inn så snart kunden har bestilt flyreisen, og du kan til og med legge inn bestillingen mens du er på vei i flyet til destinasjonen. De fleste Get Your Guide-aktiviteter kan bestilles inntil 24 timer før start. Den digitale billetten har en QR-kode som skannes ved inngang. Get Your Guide benytter seg også av pushmeldinger som på en smidig måte minner kundene på aktiviteten og bookinginformasjonen.

Get your guide

Get your Guide

Den nye tjenesten blir tilgjengelig i KLMs egne kanaler i løpet av de neste dagene.

–KLM vil være der kundene er og tilby dem muligheten til å booke ekstra produkter og tjenester under hele reisen. Det nye samarbeidet viser at begge partene har ambisjoner og engasjement for å holde tritt med kundenes forventninger når det gjelder digital planlegging av reisen, sier Emmelie Johansson, markedssjef for Air France og KLM i Norden

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines (også kun KLM, eller Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) er et nederlandsk flyselskap, og fungerer som Nederlands nasjonale flyselskap. Selskapet ble grunnlagt i 1919. I 2004 fusjonerte KLM med Air France til Air France-KLM, selv om begge selskapene fortsatt driver under eget navn, men samarbeider tett.

KLM har et utstrakt rutenettverk i Norge, og opererer flygninger fra sin base på Schiphol lufthavn utenfor Amsterdam til Bergen, Oslo, Ålesund, Kristiansand, Sandefjord, Stavanger og Trondheim.