Flyselskap

SAS setter ned prisene på innenriksrutene i Danmark

innenriksrutene

Med kampanjepriser fra 399 kroner, gjør SAS det enda billigere å fly over DK. Det foregår som en del av en ny innenlandsk kampanje.

Det vil bli billigere å fly til Jylland eller fly fra Jylland til København. SAS har senket billettpriser slik at du nå kan kjøpe en billett fra kr 399 fra Kastrup til Aalborg, Aarhus eller Billund.

“Vi har valgt å senke prisene for å påpeke at du kan velge flyet hvis du vil krysse landet. Det er raskt og enkelt å fly – selv med små barn, og hvis du flyr til København fra for eksempel Aalborg, befinner du deg selv relativt raskt i hovedstaden.”

Mariam Skovfoged, Pressesjef, SAS Danmark

Prisreduksjonen foregår som en del av kampanjen “Danmarks Lufthavne”, hvor SAS sammen med Københavns Lufthavne og seks andre flyplasser i DK og en rekke andre flyselskaper vil vise at flyreiser også er et alternativ til dagens transportmoduser i Danmark. Kampanjen fokuserer også på regionale flyplasser i Danmark.

innenriksrutene
Kampanjen “Danmarks lufthavne” – SAS setter ned prisene på innenriksrutene

SAS største aktør på innenriksrutene i Danmark

De danske rutene består av over 600 innenlandsflyvninger per uke, hvor SAS tegner seg for flertallet av dem. SAS flyr til og fra Billund, Aarhus, Aalborg og København med flere daglige avganger. SAS flyr 69 prosent av alle flyreiser på rutene ovenfor.

“Hver eneste dag går vi til luften i en av de regionale flyplassene og lander en halv til en time senere i den andre enden av landet. Vi ønsker å fortsette å tilby kundene gode, attraktive pensjonstid og et godt produkt, sier Mariam Skovfoged, pressekontor i SAS.

Flytiden fra København, er for eksempel 35 minutter til Århus, ca 50 minutter til Billund og ca 45 minutter til Aalborg.

Normalt starter prisene på kr 499 for en enveisbillett.

 

Betaling  med kredittkort

Vi kan anbefale å betale reisen med Shell Mastercard som gir opptjening i Trumf-programmet, som igjen kan konverteres til SAS EuroBonus.

24 timers åpent kjøp – Når du bestiller billett på sas.no har du alltid 24 timers åpent kjøp.

  • Bestill senest 22-10-2017 kl 23:59
  • Reiseperiode: 15. november 2017 – 31. mars 2018

Helgetilbud torsdag 29 juni 2017

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Super-tilbud 50EB poeng pr NOK 100 (oktober)

Ellers kan vi anbefale nye SAS EuroBonus World MasterCardhvor man på Premium-kortet flyr i Plus på en Go-billett ved uttak av bonus-billetter. Ved bruk av nevnte kort i hele oktober på sas.no opptjener man 50 EB poeng / Pr NOK 100.

%d bloggere liker dette: